Είναι ακόμα τάση το κεραμιδί χρώμα στα χείλη;

Η Μάγδα απαντά και προτείνει…

ASK MAGDA, M+ Team

Δεν είναι μάλιστα τυχαίο που η ΜΝΥ, στην αποκλειστική της συνεργασία με την puma, επέλεξε το κεραμιδί σαν μία από τις αποχρώσεις των συλλεκτικών Super Stay Matte Ink! Το <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-xeiliwn/mat-kragion/puma-x-maybelline-superstay-matte-ink-kragion/epic/Epic" target="_blank">Maybelline x Puma Superstay Matte Ink</a> στην απόχρωση Unapologetic, έχει το τέλειο κεραμιδί χρώμα που πάει σε όλες και ιδιαίτερα στις κοκκινομάλλες (θα τα πούμε αναλυτικά αργότερα). Είναι φωτεινό και εντυπωσιακό και πραγματικά, δεν φεύγει από τα χείλη ακόμα και αν πας στο γυμναστήριο! Τώρα, αν θέλεις κάτι πιο dark για τις βραδινές σου εμφανίσεις, υπάρχει κεραμιδί χρώμα χειλιών και για εσένα στη ΜΝΥ! Το Vivid Matte Liquid στην απόχρωση Coffee Buzz είναι λίγο πιο σκούρο, απίστευτα βελούδινο και απόλυτα ματ άρα ιδανικό για κάθε βραδινό σου look. Λοιπόν; θα φορέσεις το κεραμιδί χρώμα στα χείλη και αυτή την άνοιξη; Περιμένουμε φωτογραφίες Babelline… Make it happen!
  • Δεν είναι μάλιστα τυχαίο που η ΜΝΥ, στην αποκλειστική της συνεργασία με την puma, επέλεξε το κεραμιδί σαν μία από τις αποχρώσεις των συλλεκτικών Super Stay Matte Ink!
  • Το Maybelline x Puma Superstay Matte Ink στην απόχρωση Unapologetic, έχει το τέλειο κεραμιδί χρώμα που πάει σε όλες και ιδιαίτερα στις κοκκινομάλλες (θα τα πούμε αναλυτικά αργότερα). Είναι φωτεινό και εντυπωσιακό και πραγματικά, δεν φεύγει από τα χείλη ακόμα και αν πας στο γυμναστήριο!
  • Τώρα, αν θέλεις κάτι πιο dark για τις βραδινές σου εμφανίσεις, υπάρχει κεραμιδί χρώμα χειλιών και για εσένα στη ΜΝΥ! Το Vivid Matte Liquid στην απόχρωση Coffee Buzz είναι λίγο πιο σκούρο, απίστευτα βελούδινο και απόλυτα ματ άρα ιδανικό για κάθε βραδινό σου look.
  • Λοιπόν; θα φορέσεις το κεραμιδί χρώμα στα χείλη και αυτή την άνοιξη; Περιμένουμε φωτογραφίες Babelline… Make it happen!

Το κεραμιδί χρώμα ήρθε στο μακιγιάζ πριν από μερικά χρόνια και… έμεινε! Σίγουρα έχεις δει δεκάδες smoky looks με κεραμιδί σκιές και ίσως να έχεις ακόμα το κραγιόν που αγόρασες όταν γινόταν πραγματικός χαμός με αυτή την απόχρωση. Μάθε λοιπόν πως το κεραμιδί χρώμα ναι, είναι ακόμα τάση και προσωπικά το λατρεύω! 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Δοκίμασέ το

Δεν ξέρεις τι α κάνεις με τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου σήμερα; Πιάσε έναν ψηλό κότσο και φόρα το πιο κόκκινο Maybelline κραγιόν σου!

OTHERS VIEWED