Ένα σούπερ κοριτσίστικο καλοκαιρινό μακιγιάζ για βάπτιση!

Είναι ροζ και τόσο κοριτσίστικο!

Βρες ιδέες για ένα σούπερ κοριτσίστικο καλοκαιρινό μακιγιάζ για βάπτιση είτε είσαι καλεσμένη, είτε νονά, είτε μαμά! Ανακάλυψε εδώ περισσότερα!

Το καλοκαίρι δεν είναι μόνο wedding season! Είναι και η εποχή που οι περισσότεροι επιλέγουν για βαπτίσεις και οι προσκλήσεις σου σίγουρα είναι πολλές! Έτσι πάει, πέρισυ παντρεύτηκαν και φέτος βαπτίζουν! Πάλι πρέπει να βρεις τι θα βάλεις αλλά τουλάχιστον δεν χρειάζεται να παιδευτείς με το μακιγιάζ σου! Έχουμε το τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ για βάπτιση είτε είσαι καλεσμένη, είτε νονά, είτε ακόμα και η μαμά! Είναι κοριτσίστικο, ελαφρύ και εύκολο και θα το βρεις παρακάτω…

Βήμα 1

Για ένα δροσερό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο δέρμα σου πέρνα από όλο το πρόσωπο λίγη ποσότητα από το Dream Cushion Luminous Liquid Foundation.

Η παλέτα σου

Ποια άλλη παλέτα έχει τις πιο τέλειες ροζ αποχρώσεις; Η The Blushing Nudes Palette φυσικά!

Βήμα 2

Πέρασε το ροζ της παλέτας (είναι το πέμπτο στην δεύτερη σειρά) σε όλο το κινητό βλέφαρο. Για ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα, βρέξε το πινελάκι σου πριν την εφαρμογή.

Στα χείλη

Το τέλειο ροζ χρώμα και εκτυφλωτική λάμψη θα δώσει το Vivid Hot Lacquer σου στην απόχρωση Too Cute!

Βήμα 3

Για ακόμα πιο διακριτικό αποτέλεσμα, ταμπονάρισε το χρώμα στα χείλη σου με τα δάχτυλά σου!

Βήμα 4

Για βλεφαρίδες σαν ψεύτικες δεν έχεις παρά να περάσεις άφθονες στρώσεις από την The Falsies Push up Angel μάσκαρά σου!

Έτοιμη!

Εκτός από κοριτσίστικο, αυτό το μακιγιάζ είναι και super hot!

MORE FROM LOOKS

TIP: Μην ξεχνάς!

Όπως πλένεις τα πινέλα σου, έτσι πρέπει και να απολυμαίνεις το ψαλίδι των βλεφαρίδων σου. Ένα πέρασμα με αντισηπτικό μαντιλάκι αρκεί!

OTHERS VIEWED