Μέικ απ για ακμή: Πώς θα καλύψεις τα σπυράκια;

Μην αφήνεις τίποτα να σου χαλάει τη διάθεση!

Πρώτα θα εξουδετερώσεις την κοκκινίλα! Βάζοντας ελάχιστη ποσότητα από το πράσινο Master Camo στιλό σου επάνω στο σπυράκι, θα δεις την κοκκινίλα να εξαφανίζεται. Έπειτα, με τη βοήθεια του <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-make-up-proswpou/concealer/age-rewind-concealer-me-sfoyggaraki/light" target="_blank">Instant Age Rewind</a> κονσίλερ σου, θα το καμουφλάρεις 100%. Ταμπονάρισε με το δάχτυλό σου –ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ- λίγη ποσότητα μέχρι να καλυφθεί εντελώς το σπυράκι. Αφού αντιμετώπισες τοπικά τους «εχθρούς», περνάμε στο υπόλοιπο πρόσωπο. Ανάλογα με την κάλυψη που θέλεις θα επιλέξεις και το ανάλογο προϊόν. Αν λοιπόν θέλεις πλήρες καμουφλάζ, τότε θα χρησιμοποιήσεις το SuperStay Pro Tool. Εφάρμοσε το προϊόν στο δέρμα σου και blend, blend, blend! Αν πάλι θέλεις καλή κάλυψη και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα θα διαλέξεις το Fit Me! Matte and Poreless μεικάπ και θα κάνεις το ίδιο. Τέλος, για να «θωρακίσεις» το αποτέλεσμα στο πρόσωπό σου θα ψεκάσεις μία φορά με το <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-make-up-proswpou/primer-proswpou-settings/dream-satin-mist-sprei-statheropoihshs-makigiaz" target="_blank">Dream Satin Mist</a> που θα σταθεροποιήσει το μακιγιάζ σου και θα σου χαρίσει ένα dewy φυσικό αποτέλεσμα. Και μην ξεχνάς! Όλο αυτό το μακιγιάζ θα πρέπει να το αφαιρέσεις ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ πριν κοιμηθείς!
  • Πρώτα θα εξουδετερώσεις την κοκκινίλα! Βάζοντας ελάχιστη ποσότητα από το πράσινο Master Camo στιλό σου επάνω στο σπυράκι, θα δεις την κοκκινίλα να εξαφανίζεται.
  • Έπειτα, με τη βοήθεια του Instant Age Rewind κονσίλερ σου, θα το καμουφλάρεις 100%. Ταμπονάρισε με το δάχτυλό σου –ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ- λίγη ποσότητα μέχρι να καλυφθεί εντελώς το σπυράκι.
  • Αφού αντιμετώπισες τοπικά τους «εχθρούς», περνάμε στο υπόλοιπο πρόσωπο. Ανάλογα με την κάλυψη που θέλεις θα επιλέξεις και το ανάλογο προϊόν. Αν λοιπόν θέλεις πλήρες καμουφλάζ, τότε θα χρησιμοποιήσεις το SuperStay Pro Tool. Εφάρμοσε το προϊόν στο δέρμα σου και blend, blend, blend!
  • Αν πάλι θέλεις καλή κάλυψη και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα θα διαλέξεις το Fit Me! Matte and Poreless μεικάπ και θα κάνεις το ίδιο.
  • Τέλος, για να «θωρακίσεις» το αποτέλεσμα στο πρόσωπό σου θα ψεκάσεις μία φορά με το Dream Satin Mist που θα σταθεροποιήσει το μακιγιάζ σου και θα σου χαρίσει ένα dewy φυσικό αποτέλεσμα. Και μην ξεχνάς! Όλο αυτό το μακιγιάζ θα πρέπει να το αφαιρέσεις ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ πριν κοιμηθείς!

Τα σπυράκια είναι μισητά αλλά… δυστυχώς υπάρχουν! Όσο έντονη και αν είναι η ακμή σου όμως, αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι είσαι υπέροχη χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ότι… τα σπυράκια θα φύγουν! Αν ωστόσο θέλεις να τα καλύψεις όσο περιμένεις υπομονετικά να λειτουργήσουν οι θεραπείες σου και να φύγουν επιτέλους, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε! Για να καλύψεις αποτελεσματικά τα σπυράκια λοιπόν πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα…

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Προσοχή στα σβησίματα

Όταν φοράς το μεικάπ σου μην ξεχνάς να το σβήνεις πολύ καλά στη γραμμή των μαλλιών προς τα επάνω και στο πιγούνι προς τα κάτω για φυσικό αποτέλεσμα.

OTHERS VIEWED