Πρέπει να χρησιμοποιώ πινέλο make up, σφουγγάρι ή τα χέρια;

Αν δεν ξέρεις τι να επιλέξεις, θα σε βοηθήσουμε!

Αν εφαρμόσεις το <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-make-up-proswpou/make-up-vash-gia-proswpo" target="_blank">μεικάπ</a> με τα χέρια σου (αφού τα πλύνεις πάρα πολύ καλά), τότε το αποτέλεσμα θα είναι φυσικό και η κάλυψη ελαφριά! Αν χρησιμοποιήσεις κάποιο πινέλο, τότε το αποτέλεσμα θα είναι και πάλι πολύ φυσικό και η κάλυψη απόλυτη. Αυτό συμβαίνει γιατί με το πινέλο περνάς μία πιο παχιά στρώση μεικάπ στο δέρμα σου. Τέλος, αν χρησιμοπιήσεις κάποιο σφουγγαράκι, τότε το αποτέλεσμα θα είναι φυσικό και η κάλυψη μέτρια! Ό, τι και αν αποφασίσεις θέλουμε να πλένεις τα πινέλα, τα σφουγγάρια και όλα σου τα εργαλεία πολύ καλά και φυσικά να μην ακουμπάς ΠΟΤΕ τα χέρια σου στο πρόσωπο αν δεν τα πλύνεις πρώτα! Make it happen Babelline!
  • Αν εφαρμόσεις το μεικάπ με τα χέρια σου (αφού τα πλύνεις πάρα πολύ καλά), τότε το αποτέλεσμα θα είναι φυσικό και η κάλυψη ελαφριά!
  • Αν χρησιμοποιήσεις κάποιο πινέλο, τότε το αποτέλεσμα θα είναι και πάλι πολύ φυσικό και η κάλυψη απόλυτη. Αυτό συμβαίνει γιατί με το πινέλο περνάς μία πιο παχιά στρώση μεικάπ στο δέρμα σου.
  • Τέλος, αν χρησιμοπιήσεις κάποιο σφουγγαράκι, τότε το αποτέλεσμα θα είναι φυσικό και η κάλυψη μέτρια! Ό, τι και αν αποφασίσεις θέλουμε να πλένεις τα πινέλα, τα σφουγγάρια και όλα σου τα εργαλεία πολύ καλά και φυσικά να μην ακουμπάς ΠΟΤΕ τα χέρια σου στο πρόσωπο αν δεν τα πλύνεις πρώτα! Make it happen Babelline!

Η άψογη εφαρμογή του μεικάπ είναι κάτι που θέλουμε όλες μας! Φυσικά, τα μεικάπ της Maybelline New York είναι από μόνα τους απίθανα και χαρίζουν τέλεια εφαρμογή και αποτέλεσμα αλλά και πάλι… κάπως πρέπει να τα εφαρμόσεις. Τι κάνεις λοιπόν; Χρησιμοποιείς α χέρια σου. Κάποιο σφουγγάρι ή πινέλο make up; Όλα είναι σωστά! Το θέμα είναι τι αποτέλεσμα θέλεις…

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Δώσε βάθος

Για να δώσεις βάθος στα μάτια σου, πέρνα μια πιο σκούρα σκιά από την κόγχη ότι μακιγιάζ και αν σκοπεύεις να κάνεις.

OTHERS VIEWED