Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το Super Stay Ink Crayon σωστά;

Είναι πανεύκολο και έχει ένα κρυμμένο μυστικό!

Διάβασε και μάθε πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Super Stay Ink Crayon σωστά. Μπες στο site και ανακάλυψε περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που το Super Stay Ink Crayon έκανε την εμφάνισή του στα καταστήματα και ήδη, κοντεύει να γίνει best seller. Τα υπέροχα χρώματά του, η μοναδική του υφή και ο τέλειος σχεδιασμός του, ήταν αναμενόμενο να το κάνουν ανάρπαστο! Ξέρεις όμως να το χρησιμοποιείς σωστά; Βλέπεις, το συγκεκριμένο λαχταριστό κραγιόνι, είναι 2 σε 1 μολύβι και κραγιόν! Θα σου εξηγήσουμε…

Βήμα 1

Βήμα 1

Με την μύτη του, κάνεις το περίγραμμα των χειλιών σου με ακρίβεια και τους δίνεις λίγο μεγαλύτερο όγκο για sexy αποτέλεσμα που μαγνητίζει.

Βήμα 2

Βήμα 2

Με την πλατιά τους πλευρά, γεμίζεις όλη την εποφάνεια των χειλιών προσεκτικά και… ξεχνάς να το ανανεώσεις αφού διαρκεί για πολλές… ΠΟΛΛΕΣ ώρες!

Μυστικό!

Μυστικό!

Επειδή η μύτη σου όμως δεν θα είναι τόσο λεπτή μετά από τη χρήση, αποκαλύπτεις την κρυμμένη του ξύστρα, φτιάχνεις μία καινούργια και το έχεις έτοιμο για την επόμενη χρήση του! Πόσο τέλειο;

Ακολούθησε τα 3 steps

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Μην το κάνεις!

Μην κουνάς το Color Show βερνίκι σου πάνω κάτω για να το ανακατέψεις γιατί δημιουργούνται φυσαλίδες. Τρίψε το ανάμεσα στα δάχτυλά σου για να το ζεστάνεις.

OTHERS VIEWED