Τα ιδανικά προϊόντα μακιγιάζ για μελαχρινές!

Την προσοχή σας παρακαλούμε brunettes!

Μία <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn/maskara/snapscara-maskara" target="_blank">μπλε μάσκαρα</a>. Η MNY Snapscara στην απόχρωση Deja Blue είναι αυτό που έλειπε από το νεσεσέρ των μελαχρινών. Κάνει τέλεια αντίθεση και είναι ιδανική για τις ημέρες που θες πραγματικά να κάνεις εντύπωση. Λίγο ζεστό χρώμα. Η City Kits Mini παλέτα στην απόχρωση Down έχει όλες τις θερμές αποχρώσεις που θα … «λιώσεις» από τώρα ως και το τέλος του καλοκαιριού! Ένα ροδακινί <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-make-up-proswpou/rouz-bronzer" target="_blank">ρουζ</a>. Οι μελαχρινές είναι τέλειες με λίγο ροδακινί ρουζ και το μεταξένιο Fit Me! Blush στην απόχρωση Peach έχει την τέλεια απόχρωση. Πραγματικά θα το λατρέψεις! Ένα sexy κραγιόν. Και δεν υπάρχει κάτι πιο καυτό από το ζουμερό χρώμα του βατόμουρου. Η ιδανική απόχρωση είναι η Color Sensational Made For All Plum. Πραγματικά, θα εκτοπίσει κάθε άλλο κραγιόν από την τσάντα και το νεσεσέρ σου!
  • Μία μπλε μάσκαρα. Η MNY Snapscara στην απόχρωση Deja Blue είναι αυτό που έλειπε από το νεσεσέρ των μελαχρινών. Κάνει τέλεια αντίθεση και είναι ιδανική για τις ημέρες που θες πραγματικά να κάνεις εντύπωση.
  • Λίγο ζεστό χρώμα. Η City Kits Mini παλέτα στην απόχρωση Down έχει όλες τις θερμές αποχρώσεις που θα … «λιώσεις» από τώρα ως και το τέλος του καλοκαιριού!
  • Ένα ροδακινί ρουζ. Οι μελαχρινές είναι τέλειες με λίγο ροδακινί ρουζ και το μεταξένιο Fit Me! Blush στην απόχρωση Peach έχει την τέλεια απόχρωση. Πραγματικά θα το λατρέψεις!
  • Ένα sexy κραγιόν. Και δεν υπάρχει κάτι πιο καυτό από το ζουμερό χρώμα του βατόμουρου. Η ιδανική απόχρωση είναι η Color Sensational Made For All Plum. Πραγματικά, θα εκτοπίσει κάθε άλλο κραγιόν από την τσάντα και το νεσεσέρ σου!

Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο στα μελαχρινά Babellines αλλά μην νομίζετε ξανθές φίλες μας πως θα σας αφήσουμε έτσι. Μείνετε συντονισμένες για ένα blonde edition! Για την ώρα όμως ας γυρίσουμε στο θέμα μας που είναι οι sexy μελαχρινές! Τα μελαχρινά κορίτσια έχουν διαφορετική παλέτα από τα ξανθά. Μπορούν να υποστηρίξουν περισσότερο χρώμα, θέλουν λίγο πιο σκούρες αποχρώσεις και γενικά τα νεσεσέρ τους διαφέρουν. Σκεφτήκαμε λοιπόν να συγκεντρώσουμε εδώ τα προϊόντα που χρειάζονται οι μελαχρινές (εκτός από τα βασικά) στο νεσεσέρ τους αυτή την άνοιξη. Θέλεις να τα δεις;

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Lift it!

Για ένα άμεσο lift σε όλο το πρόσωπο, βάλε λίγο από το Lumi στα ζυγωματικά σου και ταμπονάρισε με τα δάχτυλα.  

OTHERS VIEWED