Τι κραγιόν πάει στις μελαχρινές;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις!

ASK MAGDA, M+ Team

Το φούξια είναι διασκεδαστικό, κολακευτικό, κοριτσίστικο και παράλληλα πολύ sexy! Επειδή όμως ξέρω πως θα με ρωτήσεις για τις αποχρώσεις θα ξεκινήσω τις προτάσεις μου με την καλύτερη: Μία φούξια απόχρωση που φτιάχτηκε για όλες! Το Color Sensational Made For All στην απόχρωση Fuchsia for Me έχει την φούξια απόχρωση που πάει πραγματικά σε όλες! Είναι κρεμώδες και ζουμερό και μπορείς να το φορέσεις είτε έχεις θερμή, είτε ψυχρή επιδερμίδα. Αν έχεις ψυχρή επιδερμίδα, θα σου πρότεινα πρώτα από όλα το <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-xeiliwn/mat-kragion/superstay-matte-ink-kragion/loyalist" target="_blank">Super Stay Matte Ink</a> στην απόχρωση Artist. Έχει στη βάση του αρκετό μπλε ώστε να κολακεύσει το δέρμα σου και για τη διάρκεια… δεν χρειάζεται να μιλήσουμε. Μία ακόμη πρόταση για ψυχρές επιδερμίδες είναι το SuperStay Matte Crayon στην απόχρωση Treat Yourself. Έχει επίσης μπλε στη βάση του και ντουμπλάρει και ως <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-xeiliwn/molyvia-xeiliwn" target="_blank">μολύβι χειλιών</a>. Απλά τέλειο! Αν έχεις θερμή επιδερμίδα, το Color Sensational Shine Compulsion στην απόχρωση Magenta είναι αυτό που χρειάζεσαι. Έχει θερμούς τόνους και η εκτυφλωτική του λάμψη θα σε ενθουσιάσει! Μία ακόμη τέλεια πρόταση είναι το Super Stay 24h στην απόχρωση Raspberry. Έχει αρκετό πορτοκαλί στη βάση του για να σε κολακεύσει και η σταθερότητά του είναι legendary! Make φούξια happen babelline!
  • Το φούξια είναι διασκεδαστικό, κολακευτικό, κοριτσίστικο και παράλληλα πολύ sexy! Επειδή όμως ξέρω πως θα με ρωτήσεις για τις αποχρώσεις θα ξεκινήσω τις προτάσεις μου με την καλύτερη: Μία φούξια απόχρωση που φτιάχτηκε για όλες!
  • Το Color Sensational Made For All στην απόχρωση Fuchsia for Me έχει την φούξια απόχρωση που πάει πραγματικά σε όλες! Είναι κρεμώδες και ζουμερό και μπορείς να το φορέσεις είτε έχεις θερμή, είτε ψυχρή επιδερμίδα.
  • Αν έχεις ψυχρή επιδερμίδα, θα σου πρότεινα πρώτα από όλα το Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Artist. Έχει στη βάση του αρκετό μπλε ώστε να κολακεύσει το δέρμα σου και για τη διάρκεια… δεν χρειάζεται να μιλήσουμε.
  • Μία ακόμη πρόταση για ψυχρές επιδερμίδες είναι το SuperStay Matte Crayon στην απόχρωση Treat Yourself. Έχει επίσης μπλε στη βάση του και ντουμπλάρει και ως μολύβι χειλιών. Απλά τέλειο!
  • Αν έχεις θερμή επιδερμίδα, το Color Sensational Shine Compulsion στην απόχρωση Magenta είναι αυτό που χρειάζεσαι. Έχει θερμούς τόνους και η εκτυφλωτική του λάμψη θα σε ενθουσιάσει!
  • Μία ακόμη τέλεια πρόταση είναι το Super Stay 24h στην απόχρωση Raspberry. Έχει αρκετό πορτοκαλί στη βάση του για να σε κολακεύσει και η σταθερότητά του είναι legendary! Make φούξια happen babelline!

Οι ερωτήσεις για τις μελαχρινές με κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενη…. Είμαι εξάλλου και εγώ μελαχρινή! Μην με παρεξηγείς, λατρεύω τα ξανθιά κορίτσια (Hello Gigi!) όμως έχω και αδυναμίες! Σχετικά με το κραγιόν του καλοκαιριού τώρα… Αυτό το καλοκαίρι όλα επιτρέπονται! Το χρώμα έχει την τιμητική του και προσωπικά έχω ξετρελαθεί. Για τις μελαχρινές θέλω λοιπόν φούξια αυτό το καλοκαίρι!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Mix it!

Αν σου έχει μείνει μόλις λίγο από πολλές διαφορετικές σκιές ματιών… mix them! Θρυμμάτισέ τις και ανάμειξε τις για να φτιάξεις την δική σου απόχρωση.

OTHERS VIEWED