Το κραγιόν που φόρεσε η Adriana Lima στο Oscar party!

Είναι και δικό σου αγαπημένο σίγουρα!

Δες τώρα το κραγιόν που φόρεσε η Adriana Lima στο Oscar Party του περιοδικού Vanity Fair. Μπες στο site και ανακάλυψε περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Η βραδιά των βραβείων Όσκαρ ήταν κάτι παραπάνω από φαντασμαγορική και… ερωτική! Το ζευγάρι Lady Gaga και Bradley Cooper τράβηξε τα βλέμματα όπως και όλες οι σταρ στο κόκκινο χαλί αλλά… το πραγματικό beauty πάρτι έγινε μετά την τελετή, στο Oscar party του περιοδικού Vanity Fair! Εκεί, οι σταρ παρέλασαν για ακόμα μία φορά και το δικό μας Babelline, η Adriana Lima ήταν σαφώς εκεί! Τράβηξε εννοείται τα φλας και όλα τα βλέμματα και η ερώτηση στα χείλη όλων ήταν μία: Ποιο ήταν το φλογερό κραγιόν που φορούσε!

 

1

Ε λοιπόν δεν ήταν ένα αλλά δύο! Ο makeup artist Patrick Ta χρησιμοποίησε το Color Sensational Matte στην απόχρωση Burgundy Blush σε όλη την επιφάνεια των χειλιών της…

 

2a

…και μόνο στο κέντρο, ταμπονάρισε λίγο από το Color Sensational Matte στην απόχρωση Daring Ruby για πιο ζουμερό εφέ! Το αποτέλεσμα ήταν απλά συγκλονιστικό και είμαστε βέβαιες πως θα το αντιγράψεις στην επόμενή σου έξοδο! No?

2b

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Μην το παρακάνεις!

Είναι πάντα καλύτερα να ξεκινάς την εφαρμογή του μακιγιάζ βάζοντας λίγο και να προσθέτεις στην πορεία… ιδιαίτερα τους ζεστούς μήνες!

OTHERS VIEWED