Υπάρχει κραγιόν που δεν βγαίνει ούτε στο γυμναστήριο;

Έχουμε τις τέλειες προτάσεις!

Όλη η σειρά <a href="https://www.maybelline.gr/collections/puma" target="_blank">Puma x Maybelline</a> φτιάχτηκε για να αντέχει ακόμα και στο γυμναστήριο αλλά τα κραγιόν της συλλογής απλά δεν παίζονται! Είναι ενυδατικά, σούπερ σταθερά και στις πιο hot αποχρώσεις! Η σταθερότητα και η απόδοση των SuperStay 24h κραγιόν είναι παροιμιώδης! Έχουν πάρει τις καλύτερες κριτικές, έχουν αντέξει στα πιο extreme crash tests και παραμένουν νούμερο ένα! Με μία γκάμα που εμπλουτίζεται συνέχεια, τα SuperStay Matte Ink δεν γίνονται τυχαία ανάρπαστα. Μιλάμε για κραγιόν που δεν φεύγουν από τα χείλη σου εκτός και αν το θελήσεις! Perfection…
  • Όλη η σειρά Puma x Maybelline φτιάχτηκε για να αντέχει ακόμα και στο γυμναστήριο αλλά τα κραγιόν της συλλογής απλά δεν παίζονται! Είναι ενυδατικά, σούπερ σταθερά και στις πιο hot αποχρώσεις!
  • Η σταθερότητα και η απόδοση των SuperStay 24h κραγιόν είναι παροιμιώδης! Έχουν πάρει τις καλύτερες κριτικές, έχουν αντέξει στα πιο extreme crash tests και παραμένουν νούμερο ένα!
  • Με μία γκάμα που εμπλουτίζεται συνέχεια, τα SuperStay Matte Ink δεν γίνονται τυχαία ανάρπαστα. Μιλάμε για κραγιόν που δεν φεύγουν από τα χείλη σου εκτός και αν το θελήσεις! Perfection…

Τα έντονα, φωτεινά ή και dark, χρώματα κραγιόν είναι τέλεια. Λατρεύεις να τα φοράς, δεν βγαίνεις από το σπίτι χωρίς αυτά αλλά… Το συνεχόμενο ρετους είναι μπελάς! Πρέπει να το ρετουσάρεις μετά το φαγητό, μετά τον καφέ σου, αν περάσει ώρα και για το γυμναστήριο (αν είσαι κορίτσι που θέλει να φορά κραγιόν και στην γυμναστική) ούτε λόγος! Αυτό που ψάχνεις λοιπόν είναι αυτό που θέλουμε όλες : Ένα κραγιόν που δεν βγαίνει! Είσαι τυχερή γιατί στην γκάμα της Maybelline New York δεν έχουμε μόνο ένα αλλά τρία!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Να θυμάσαι

Πρέπει να φοράς το Bricks Bronzer σου εκεί που σε «βλέπει» ο ήλιος δηλαδή σε μέτωπο, μύτη και ζυγωματικά.

OTHERS VIEWED