3 Βήματα για το πιο εύκολο eye look!

Χρειάζεσαι μόνο μία παλέτα και μερικές οδηγίες!

Τι είναι όλοι αυτοί οι αριθμοί; Αντιστοιχούν στις σκιές της <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn/skies-matiwn/the-city-mini-palette-paleta-skiwn/" target="_blank">The City Mini Palette</a> και όλοι μαζί συνθέτουν αυτό το απίθανο μακιγιάζ! Τοποθετώντας στα σημεία που βλέπεις την αντίστοιχη σκιά και κάνοντας καλό blending μπορείς να έχεις ένα τέλειο μακιγιάζ που μοιάζει να φτιάχτηκε από επαγγελματία! Περνάς την ανοιχτή <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn/skies-matiwn" target="_blank">σκιά</a> Νο 1 από όλο το βλέφαρο και την φτάνεις ψηλά, ως το φρύδι σου. Συνεχίζεις περνώντας τη Νο 2 στο κέντρο του ματιού και τη Νο 4 ακριβώς από πάνω! Βάζεις τη Νο 3 στην εσωτερική γωνία για ένταση και φως στο βλέμμα και ολοκληρώνεις δίνοντας ένταση με τη Νο 6 στην εξωτερική γωνία του ματιού! Τόσο απλό και τόσο εύκολο… make it happen λοιπόν Babelline!
  • Τι είναι όλοι αυτοί οι αριθμοί; Αντιστοιχούν στις σκιές της The City Mini Palette και όλοι μαζί συνθέτουν αυτό το απίθανο μακιγιάζ! Τοποθετώντας στα σημεία που βλέπεις την αντίστοιχη σκιά και κάνοντας καλό blending μπορείς να έχεις ένα τέλειο μακιγιάζ που μοιάζει να φτιάχτηκε από επαγγελματία!
  • Περνάς την ανοιχτή σκιά Νο 1 από όλο το βλέφαρο και την φτάνεις ψηλά, ως το φρύδι σου. Συνεχίζεις περνώντας τη Νο 2 στο κέντρο του ματιού και τη Νο 4 ακριβώς από πάνω! Βάζεις τη Νο 3 στην εσωτερική γωνία για ένταση και φως στο βλέμμα και ολοκληρώνεις δίνοντας ένταση με τη Νο 6 στην εξωτερική γωνία του ματιού! Τόσο απλό και τόσο εύκολο… make it happen λοιπόν Babelline!

Υπάρχουν μερικά μακιγιάζ που λατρεύουμε αλλά νομίζουμε πως χρειαζόμαστε πτυχίο makeup artist για να τα καταφέρουμε! Είναι τα πανέμορφα smoky looks που χαζεύουμε στο Instagram και στα αγαπημένα μας Maybelline Girls όμως, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν μιλάμε για την ΜΝΥ! Βλέπεις, όλα τα προϊόντα είναι φτιαγμένα για να έχουν επαγγελματική απόδοση αλλά να είναι πανεύκολα στη χρήση! Πάρε για παράδειγμα την The City Mini Palette! Αλλά ας μην σε κρατάμε σε αγωνία με μεγάλες εισαγωγές! Θέλεις να δεις πως θα καταφέρεις αυτό το τέλειο μακιγιάζ και θα σου πούμε αμέσως…

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Σωστές βάσεις

Μια σταγόνα κονσίλερ στα βλέφαρά σου θα δημιουργήσουν την πιο σταθερή βάση για να παραμείνει η σκιά αναλλοίωτη όλη μέρα.

OTHERS VIEWED