3 μακιγιάζ που θα συνοδεύσουν φέτος το κόκκινο κραγιόν σου

Είναι εξάλλου τάση!

Λίγο ασημένιο μολύβι…. Μην συνοφρυώνεσαι…. Είναι ό, τι πρέπει! Μπορεί να σου ακούγεται too much αλλά είναι διακριτικό, εύκολο και πάει σε όλες. Ταιριάζει μάλιστα ιδανικά με το φωτεινό κόκκινο <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-xeiliwn/kragion" target="_blank">κραγιόν</a> σου και θέλουμε να το δοκιμάσεις! Το ασημένιο <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn/molyvia-matiwn-eyeliners/tattoo-liner-gel-moluvi-matiwn/" target="_blank">Tattoo Liner</a> στην απόχρωση Sparkling Silver είναι τέλειο, τόσο λαμπερό όσο πρέπει, μαλακό για να το χρησιμοποιήσεις εύκολα και κάτι μας λέει ότι θα το τελειώσεις πριν αποχαιρετίσουμε το φθινόπωρο! Φυσικά υπάρχει και το μαύρο μολύβι! Αν δεν μπορείς να κάνεις καλή και ίσια γραμμή στο πάνω βλέφαρο (ούτε εμείς τα καταφέρνουμε πάντα), μπορείς απλά να τονίσεις το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου και να συνοδεύσεις έτσι το κόκκινο κραγιόν σου! Δεν χρειάζεται άλλωστε να έχεις τα skills της Μάγδας μας! Το  μαύρο Tattoo Liner θα γίνει προέκταση του χεριού σου όχι μόνο όποτε φοράς το κόκκινο κραγιόν σου αλλά γενικά! Δεν υπάρχει πιο μαλακό, πιο μαύρο και πιο σταθερό μολύβι αυτή τη στιγμή εκεί έξω! Τέλος, αν δεν θέλεις να μπεις σε καμία επιπλέον διαδικασία, υπάρχει η μαύρη μάσκαρα! Φυσικά, όπως ξέρεις, η Maybelline New York έχει άπειρες για να διαλέξεις και ίσως να έχεις ήδη βρει την αγαπημένη σου. Φόρεσέ τη λοιπόν μαζί με το κόκκινο στα χείλη σου και χαμογέλα όσο πιο πλατιά μπορείς. Αν είσαι πραγματική πρωτάρα, τότε η Snapscara θα σε ενθουσιάσει γιατί χαρίζει μήκος, όγκο και διαχωρισμό στις βλεφαρίδες σου και αφαιρείται μόνο με νερό. υπάρχει και σε 5 αποχρώσεις…just sayin’!
  • Λίγο ασημένιο μολύβι…. Μην συνοφρυώνεσαι…. Είναι ό, τι πρέπει! Μπορεί να σου ακούγεται too much αλλά είναι διακριτικό, εύκολο και πάει σε όλες. Ταιριάζει μάλιστα ιδανικά με το φωτεινό κόκκινο κραγιόν σου και θέλουμε να το δοκιμάσεις!
  • Το ασημένιο Tattoo Liner στην απόχρωση Sparkling Silver είναι τέλειο, τόσο λαμπερό όσο πρέπει, μαλακό για να το χρησιμοποιήσεις εύκολα και κάτι μας λέει ότι θα το τελειώσεις πριν αποχαιρετίσουμε το φθινόπωρο!
  • Φυσικά υπάρχει και το μαύρο μολύβι! Αν δεν μπορείς να κάνεις καλή και ίσια γραμμή στο πάνω βλέφαρο (ούτε εμείς τα καταφέρνουμε πάντα), μπορείς απλά να τονίσεις το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου και να συνοδεύσεις έτσι το κόκκινο κραγιόν σου! Δεν χρειάζεται άλλωστε να έχεις τα skills της Μάγδας μας!
  • Το μαύρο Tattoo Liner θα γίνει προέκταση του χεριού σου όχι μόνο όποτε φοράς το κόκκινο κραγιόν σου αλλά γενικά! Δεν υπάρχει πιο μαλακό, πιο μαύρο και πιο σταθερό μολύβι αυτή τη στιγμή εκεί έξω!
  • Τέλος, αν δεν θέλεις να μπεις σε καμία επιπλέον διαδικασία, υπάρχει η μαύρη μάσκαρα! Φυσικά, όπως ξέρεις, η Maybelline New York έχει άπειρες για να διαλέξεις και ίσως να έχεις ήδη βρει την αγαπημένη σου. Φόρεσέ τη λοιπόν μαζί με το κόκκινο στα χείλη σου και χαμογέλα όσο πιο πλατιά μπορείς.
  • Αν είσαι πραγματική πρωτάρα, τότε η Snapscara θα σε ενθουσιάσει γιατί χαρίζει μήκος, όγκο και διαχωρισμό στις βλεφαρίδες σου και αφαιρείται μόνο με νερό. υπάρχει και σε 5 αποχρώσεις…just sayin’!

Η ερώτηση της εβδομάδας προς την Μάγδα μας ήταν για τις τάσεις στο χρώμα των χειλιών και φυσικά, όπως σχεδόν κάθε σεζόν, το κόκκινο είναι στην πρώτη γραμμή και νούμερο ένα στα trends του χειμώνα. Ασφαλώς και το περιμέναμε! Το κόκκινο κραγιόν δεν έχει εποχή… Πως θα το φορέσεις όμως αν δεν είσαι συνηθισμένη στα έντονα χρώματα στα χείλη; Η ιδέα μπορεί να σου φαίνεται βουνό! Πως θα βάψεις τα μάτια σου; Μην ανησυχείς… Έχουμε τις τέλειες και πανεύκολες προτάσεις με αγάπη για εσένα Babelline beginner! Κράτα σημειώσεις…

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Και άλλη χρήση!

Εκτός από τη μύτη, τα μάγουλα και το περίγραμμα του προσώπου σου μπορείς να φορέσεις το

OTHERS VIEWED