3 χειμωνιάτικα κομμάτια που δεν πρέπει να αποχωριστείς

Όπως έχουμε πει πολλές φορές, υπάρχουν κάποια κομμάτια που βοηθούν να αναβαθμίσεις το στιλ σου με πολύ απλό τρόπο.

Τα πουλόβερ είναι το απόλυτο must have κομμάτι για κάθε χειμώνα. Ειδικά φέτος λοιπόν δώσε ιδιαίτερη σημασία στα ζιβάγκο, που και θα προσθέσουν πόντους στο στιλ σου και θα σε βοηθήσουν να είσαι πιο ζεστή. Το καλοκαίρι είδαμε πάρα πολύ τις ολόσωμες φόρμες και τις σαλοπέτες, ιδιαίτερα σε denim υφή. Φυσικά και μπορείς ακόμα να τις φορέσεις, αλλά σίγουρα θα κάνεις τη διαφορά αν τολμήσεις μια δερμάτινη. Θα τη συνδυάσεις με ένα φλοράλ πουκάμισο, για να κάνεις ενδιαφέρουσα αντίθεση αλλά και με σκούρο μακιγιάζ για ένα glam rock αποτέλεσμα. Τα παντελόνια σε γραμμή καμπάνα παίρνουν άλλη διάσταση και γίνονται τα πιο ωραία office pants για τον χειμώνα. Σε μάλλινο ύφασμα, και όχι μόνο, μπορείς να τα συνδυάσεις με πουκάμισο ή πουλόβερ και είσαι έτοιμη για οποιαδήποτε πρωινή, πιο formal περίσταση.
  • Τα πουλόβερ είναι το απόλυτο must have κομμάτι για κάθε χειμώνα. Ειδικά φέτος λοιπόν δώσε ιδιαίτερη σημασία στα ζιβάγκο, που και θα προσθέσουν πόντους στο στιλ σου και θα σε βοηθήσουν να είσαι πιο ζεστή.
  • Το καλοκαίρι είδαμε πάρα πολύ τις ολόσωμες φόρμες και τις σαλοπέτες, ιδιαίτερα σε denim υφή. Φυσικά και μπορείς ακόμα να τις φορέσεις, αλλά σίγουρα θα κάνεις τη διαφορά αν τολμήσεις μια δερμάτινη. Θα τη συνδυάσεις με ένα φλοράλ πουκάμισο, για να κάνεις ενδιαφέρουσα αντίθεση αλλά και με σκούρο μακιγιάζ για ένα glam rock αποτέλεσμα.
  • Τα παντελόνια σε γραμμή καμπάνα παίρνουν άλλη διάσταση και γίνονται τα πιο ωραία office pants για τον χειμώνα. Σε μάλλινο ύφασμα, και όχι μόνο, μπορείς να τα συνδυάσεις με πουκάμισο ή πουλόβερ και είσαι έτοιμη για οποιαδήποτε πρωινή, πιο formal περίσταση.

Ο χειμώνας είναι μια δύσκολη περίοδος γιατί λόγω του κρύο δεν έχουμε ελευθερία επιλογής ρούχων και έτσι δεν είναι πολύ απλό το να είμαστε καλοντυμένες. Αν και εσύ αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα, τότε σίγουρα θα σε διευκολύνουν οι προτάσεις που έχουμε.

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Genius

Τελείωσε το Color Sensational σου; Βάλε λίγο Baby Lips στα χείλη σου και ταμπονάρισε από πάνω λίγο ρουζ. Genius!

OTHERS VIEWED