5+1 απαραίτητα εργαλεία για το νεσεσέρ καλλυντικών σου!

Είναι όλα σούπερ πρακτικά και… απαραίτητα!

Το Master Fixer! Είναι ένα στιλό-γόμα που μπορεί να διορθώσει το χαλασμένο σου <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn/molyvia-matiwn-eyeliners" target="_blank">eyeliner</a>, το κραγιόν που σε μουτζούρωσε ή και να τελειοποιήσει το smoky σου. Δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου όπως καταλαβαίνεις! Το Lasting Fix Setting Spray 100! Είναι ένα σπρέι φιξαρίσματος με πρωτοποριακό vaporisateur που διαχέει ομοιόμορφα το προϊόν για να σου χαρίσει σταθερό μακιγιάζ ως και 16 ώρες και απίθανο ματ τελείωμα! Το Lash Sensational Primer! Το περνάς πριν από τη <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn/maskara" target="_blank">μάσκαρα</a> και βλέπεις τις βλεφαρίδες σου να γίνονται διπλάσιες σε μήκος και σε όγκο! Θα σου γίνει εμμονή! Τις Dr. Rescue Quick Dry Drops! Αυτές οι μαγικές σταγόνες μπορούν να κάνουν το βερνίκι σου να στεγνώσει μέχρι να πεις Make it happen! Μία δοκιμή θα σε κάνει απλά φανατική! Το Lash Sensational Boosting Serum! Είναι ο ορός που μέσα σε δύο εβδομάδες μπορεί να δυναμώσει τις βλεφαρίδες σου και να τις κάνει πιο πυκνές και μακριές. Πραγματικά σωτήριος! Το Express Remover! Είναι απλό: Βουτάς το δάχτυλό σου μέσα στο σφουγγαράκι, το γυρίζεις δεξιά και αριστερά και το βγάζεις καθαρό και χωρίς ίχνος βερνικιού! Τέλειο για τις διακοπές…
  • Το Master Fixer! Είναι ένα στιλό-γόμα που μπορεί να διορθώσει το χαλασμένο σου eyeliner, το κραγιόν που σε μουτζούρωσε ή και να τελειοποιήσει το smoky σου. Δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου όπως καταλαβαίνεις!
  • Το Lasting Fix Setting Spray 100! Είναι ένα σπρέι φιξαρίσματος με πρωτοποριακό vaporisateur που διαχέει ομοιόμορφα το προϊόν για να σου χαρίσει σταθερό μακιγιάζ ως και 16 ώρες και απίθανο ματ τελείωμα!
  • Το Lash Sensational Primer! Το περνάς πριν από τη μάσκαρα και βλέπεις τις βλεφαρίδες σου να γίνονται διπλάσιες σε μήκος και σε όγκο! Θα σου γίνει εμμονή!
  • Τις Dr. Rescue Quick Dry Drops! Αυτές οι μαγικές σταγόνες μπορούν να κάνουν το βερνίκι σου να στεγνώσει μέχρι να πεις Make it happen! Μία δοκιμή θα σε κάνει απλά φανατική!
  • Το Lash Sensational Boosting Serum! Είναι ο ορός που μέσα σε δύο εβδομάδες μπορεί να δυναμώσει τις βλεφαρίδες σου και να τις κάνει πιο πυκνές και μακριές. Πραγματικά σωτήριος!
  • Το Express Remover! Είναι απλό: Βουτάς το δάχτυλό σου μέσα στο σφουγγαράκι, το γυρίζεις δεξιά και αριστερά και το βγάζεις καθαρό και χωρίς ίχνος βερνικιού! Τέλειο για τις διακοπές…

Αν ανοίξουμε αυτή τη στιγμή το νεσεσέρ σου, είμαστε βέβαιες πως θα ανακαλύψουμε πολλά… ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ προϊόντα. Κάθε Babelline που σέβεται τον εαυτό του έχει ένα παραγεμισμένο νεσεσέρ και τίποτα δεν είναι περιττό. Πιστεύουμε όμως πως μπορεί να λείπουν μερικά εργαλεία από το beauty οπλοστάσιό σου! Για ρίξε μία ματιά…

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Το πιο σημαντικό

Τα φρύδια σου είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό σου! Διάλεξε το τέλειο Maybelline προϊόν για τα φρύδια και περιποιήσου τα!

OTHERS VIEWED