5 Προϊόντα μακιγιάζ που χρειάζεσαι στο συρτάρι του γραφείου

…και έτσι θα είσαι έτοιμη για όλα τα after work drinks!

Το Super Stay Multi-Use Foundation Stick είναι το «πολυεργαλείο» που θα σώσει το πρόσωπό σου. Με μία κίνηση μπορείς να το ανανεώσεις χάρη στο ενσωματωμένο σφουγγαράκι του ΚΑΙ χρησιμοποιείται και ως <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-make-up-proswpou/concealer" target="_blank">κονσίλερ</a>! Η παλέτα The City Kits Pink Edge περιέχει τις πιο τέλειες σκιές για όλα τα πρωινά ή και βραδινά σου look και όχι μόνο! Περιέχει ακόμα <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-make-up-proswpou/rouz-bronzer" target="_blank">ρουζ</a> και highlighter για φρέσκια όψη υγείας ή απόλυτα glamorous αποτέλεσμα. Το Dream Satin Mist δεν σταθεροποιεί απλά το μακιγιάζ σου αλλά, κατά τη διάρκεια της ημέρας το φρεσκάρει και σου χαρίζει μία υπέροχη λάμψη! Είναι το απόλυτο must! Το Master Fixer στιλό-γόμα είναι εκείνο που θα σώσει τα μάτια σου από τις μουτζούρες της μάσκαρα, τα χείλη σου από το λάθος περίγραμμα και γενικά το πρόσωπό σου από τα λάθη του μακιγιάζ που… ε, συμβαίνουν! Ένα κόκκινο κραγιόν! Μπορεί να είναι το αγαπημένο σου Color Sensational, το SuperStay Matte Ink pου αγαπάς ή οποιοδήποτε άλλο από την τεράστια γκάμα της Maybelline New York. Όποιο και να επιλέξεις, ξέρεις πως με ένα πέρασμα μπορεί να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή και το sex appeal sου στα ύψη!
  • Το Super Stay Multi-Use Foundation Stick είναι το «πολυεργαλείο» που θα σώσει το πρόσωπό σου. Με μία κίνηση μπορείς να το ανανεώσεις χάρη στο ενσωματωμένο σφουγγαράκι του ΚΑΙ χρησιμοποιείται και ως κονσίλερ!
  • Η παλέτα The City Kits Pink Edge περιέχει τις πιο τέλειες σκιές για όλα τα πρωινά ή και βραδινά σου look και όχι μόνο! Περιέχει ακόμα ρουζ και highlighter για φρέσκια όψη υγείας ή απόλυτα glamorous αποτέλεσμα.
  • Το Dream Satin Mist δεν σταθεροποιεί απλά το μακιγιάζ σου αλλά, κατά τη διάρκεια της ημέρας το φρεσκάρει και σου χαρίζει μία υπέροχη λάμψη! Είναι το απόλυτο must!
  • Το Master Fixer στιλό-γόμα είναι εκείνο που θα σώσει τα μάτια σου από τις μουτζούρες της μάσκαρα, τα χείλη σου από το λάθος περίγραμμα και γενικά το πρόσωπό σου από τα λάθη του μακιγιάζ που… ε, συμβαίνουν!
  • Ένα κόκκινο κραγιόν! Μπορεί να είναι το αγαπημένο σου Color Sensational, το SuperStay Matte Ink pου αγαπάς ή οποιοδήποτε άλλο από την τεράστια γκάμα της Maybelline New York. Όποιο και να επιλέξεις, ξέρεις πως με ένα πέρασμα μπορεί να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή και το sex appeal sου στα ύψη!

Αν είσαι εργαζόμενο Babelline τότε ξέρουμε ΠΟΣΕΣ ώρες περνάς στο γραφείο! Πηγαίνεις το πρωί και φεύγεις το βράδυ και το μακιγιάζ σου χρειάζεται ρετους μέσα στην ημέρα (πριν από κάποιο meeting συνήθως). Μάλιστα, πολλές φορές, κανονίζεις τη βραδινή σου έξοδο κατευθείαν μετά τη δουλειά για να γλιτώσεις χρόνο και φυσικά για όλα αυτά χρειάζεται να κουαλάς μαζί σου ένα ολόκληρο νεσεσέρ με πράγματα. Δεν χρειάζεται! Αν έχεις αυτά τα 5 προϊόντα μακιγιάζ στο συρτάρι σου, μπορείς να ρετουσάρεις το μακιγιάζ σου κατά τη διάρκεια της ημέρας ή και να του κάνεις ένα απαραίτητο update πριν τα after work drinks! Κράτα λοιπόν σημειώσεις…

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Μην ανησυχείς

Έχασες το πινέλο του Master Sculpt σου; Μην ανησυχείς, είναι τόσο εύκολο στην χρήση που μπορείς να το βάλεις και με τα δάχτυλα. Δοκίμασέ το!

OTHERS VIEWED