5 συμβουλές στιλ από το street style του Παρισιού!

Η γαλλική πρωτεύουσα και πάλι παρέδωσε μαθήματα στιλ.

Το street style στο Παρίσι είναι πάντα πηγή έμπνευσης. Από κάθε εικόνα μαθαίνουμε κάτι και φυσικά μας βοηθάει να αναβαθμίσουμε το στιλ μας. Πάρε λοιπόν παράδειγμα και εσύ από τα κορίτσια που κυκλοφορούν στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας και αντίγραψε τις στιλιστικές τους ιδέες όταν «στερεύεις»! Λίγος ρομαντισμός ποτέ δεν είναι περιττός. Φόρεσε λοιπόν το πιο ρομαντικό σου φόρεμα και βγες στον δρόμο. Είναι σίγουρο πως θα κλέψεις τις εντυπώσεις. Δεν είναι κακό να συνδυάζεις prints. Για την ακρίβεια είναι τέλειο. Στην πραγματικότητα υπάρχουν κάποιοι κανόνες αλλά θα «το βρεις» όταν τολμήσεις να πειραματιστείς αρκετά. Και αν βαριέσαι; Μπορείς απλώς να φορέσεις τα αγαπημένα σου basics, φούτερ με κολάν; Γιατί όχι! Κάνε τη διαφορά προσθέτοντας ένα statement αξεσουάρ. Αναβάθμισε το look σου με καπέλο. Ο πιο απλός τρόπος για να βγεις έξω και να είσαι εντυπωσιακή, ακόμα και χωρίς να έχεις φτιάξει τα μαλλιά σου.
  • Το street style στο Παρίσι είναι πάντα πηγή έμπνευσης. Από κάθε εικόνα μαθαίνουμε κάτι και φυσικά μας βοηθάει να αναβαθμίσουμε το στιλ μας. Πάρε λοιπόν παράδειγμα και εσύ από τα κορίτσια που κυκλοφορούν στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας και αντίγραψε τις στιλιστικές τους ιδέες όταν «στερεύεις»!
  • Λίγος ρομαντισμός ποτέ δεν είναι περιττός. Φόρεσε λοιπόν το πιο ρομαντικό σου φόρεμα και βγες στον δρόμο. Είναι σίγουρο πως θα κλέψεις τις εντυπώσεις.
  • Δεν είναι κακό να συνδυάζεις prints. Για την ακρίβεια είναι τέλειο. Στην πραγματικότητα υπάρχουν κάποιοι κανόνες αλλά θα «το βρεις» όταν τολμήσεις να πειραματιστείς αρκετά.
  • Και αν βαριέσαι; Μπορείς απλώς να φορέσεις τα αγαπημένα σου basics, φούτερ με κολάν; Γιατί όχι! Κάνε τη διαφορά προσθέτοντας ένα statement αξεσουάρ.
  • Αναβάθμισε το look σου με καπέλο. Ο πιο απλός τρόπος για να βγεις έξω και να είσαι εντυπωσιακή, ακόμα και χωρίς να έχεις φτιάξει τα μαλλιά σου.

Το street style στο Παρίσι είναι πάντα πηγή έμπνευσης. Από κάθε εικόνα μαθαίνουμε κάτι και φυσικά μας βοηθάει να αναβαθμίσουμε το στιλ μας. Πάρε λοιπόν παράδειγμα και εσύ από τα κορίτσια που κυκλοφορούν στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας και αντίγραψε τις στιλιστικές τους ιδέες όταν «στερεύεις»!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Genius!

Για να διαλέξεις την τέλεια απόχρωση ρουζ, παρατήρησε το χρώμα στα μάγουλά σου όταν τα χτυπά ο κρύος αέρας και ψάξε μια κοντινή απόχρωση!

OTHERS VIEWED