5 Τάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις το φετινό καλοκαίρι!

Είσαι έτοιμη για το καλοκαίρι; Ο καιρός έχει ήδη αρχίσει να βελτιώνεται!

Διαφάνεια: Δεν είναι η πρώτη φορά που επισημαίνουμε το πόσο σέξι και κομψή είναι η διαφάνεια. Αυτή τη σεζόν ειδικά, προτίμησέ τη αντί για τα πολύ «γυμνά» σύνολα και φρόντισε το μακιγιάζ σου να είναι διακριτικό έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι classy. Super mini: Μαζί με την επιστροφή των 1980s ήρθε και το μίνι και μας αρέσει πολύ. Αν λοιπόν τα καλλίγραμμα πόδια είναι το δυνατό σου σημείο, τότε αυτή είναι η σεζόν σου. Power shoulders: Είναι αυτή η γραμμή που έχει τονισμένους ώμους και προέρχεται και αυτή από τα 1980s. Το power dressing λοιπόν είναι στο προσκήνιο και έχει τις ρίζες του στην ανάγκη των γυναικών να έχουν δυναμική παρουσία σε όλους τους τομείς. Για το γραφείο και όχι μόνο, είναι μία τέλεια λύση για να κάνεις πιο δυναμική την παρουσία σου. Βολάν: Θα έχεις ήδη παρατηρήσει πως τα βολάν είναι έντονα στο προσκήνιο. Είναι μία από τις αγαπημένες μας τάσεις, δε θα το κρύψουμε, μιας και είναι κοριτσίστικη και κάνει κάθε σύνολο πιο ενδιαφέρον.  Bra top: Είναι η αδελφή-τάση του crop top και μας αρέσει πολύ. Τη βρίσκουμε ιδανική για τις διακοπές ενώ ακόμα και μέσα στην πόλη μπορεί να φορεθεί με ένα πανωφόρι και να μην έχει τόσο έντονα τον χαρακτήρα του ρούχου για το νησί. 
  • Διαφάνεια: Δεν είναι η πρώτη φορά που επισημαίνουμε το πόσο σέξι και κομψή είναι η διαφάνεια. Αυτή τη σεζόν ειδικά, προτίμησέ τη αντί για τα πολύ «γυμνά» σύνολα και φρόντισε το μακιγιάζ σου να είναι διακριτικό έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι classy.
  • Super mini: Μαζί με την επιστροφή των 1980s ήρθε και το μίνι και μας αρέσει πολύ. Αν λοιπόν τα καλλίγραμμα πόδια είναι το δυνατό σου σημείο, τότε αυτή είναι η σεζόν σου.
  • Power shoulders: Είναι αυτή η γραμμή που έχει τονισμένους ώμους και προέρχεται και αυτή από τα 1980s. Το power dressing λοιπόν είναι στο προσκήνιο και έχει τις ρίζες του στην ανάγκη των γυναικών να έχουν δυναμική παρουσία σε όλους τους τομείς. Για το γραφείο και όχι μόνο, είναι μία τέλεια λύση για να κάνεις πιο δυναμική την παρουσία σου.
  • Βολάν: Θα έχεις ήδη παρατηρήσει πως τα βολάν είναι έντονα στο προσκήνιο. Είναι μία από τις αγαπημένες μας τάσεις, δε θα το κρύψουμε, μιας και είναι κοριτσίστικη και κάνει κάθε σύνολο πιο ενδιαφέρον. 
  • Bra top: Είναι η αδελφή-τάση του crop top και μας αρέσει πολύ. Τη βρίσκουμε ιδανική για τις διακοπές ενώ ακόμα και μέσα στην πόλη μπορεί να φορεθεί με ένα πανωφόρι και να μην έχει τόσο έντονα τον χαρακτήρα του ρούχου για το νησί. 

Εδώ και καιρό μιλάμε για τη νέα σεζόν, όμως τώρα ο καιρός μας επιτρέπει να ασχοληθούμε διεξοδικά μαζί της. Αν λοιπόν αναρωτιέσαι ποια είναι αυτά που πρέπει να μπουν ψηλά στη shopping list σου για να είσαι in fashion, εμείς επιλέξαμε πέντε σημαντικές τάσεις που θα πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε.

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Don’t do it!

Μην σκουπίζεις με τα χέρια τη λιπαρότητα από το πρόσωπό σου! Υπάρχει κίνδυνος μολύνσεων aka σπυράκια!  

OTHERS VIEWED