5 τέλεια βερνίκια νυχιών που στεγνώνουν στο λεπτό!

Είναι ζουμερά και κατάλληλα για κάθε περίσταση!

Super Stay 7Days στην απόχρωση Νο 21: Είναι ένα απαλό ροζ που πάει με όλα και δείχνει απίστευκα κομψό. Είναι το χρώμα πασπαρτού! <a href="https://www.maybelline.gr/proionta-nyxiwn/vernikia-nyxiwn/color-show-vernikia-nyxiwn" target="_blank">Color Show</a> στην απόχρωση Νο 14: Ένα ζουμερό χρώμα που πάει σε όλες τις επιδερμίδες και κάνει τέλεια αντίθεση με τα μαύρα outfits. Super Stay 7Days στην απόχρωση Νο 230: Ένα τέλειο χρώμα του βατόμουρου! Πολυτελές, γιορτινο και τέλειο γι ακοντά νύχια. Color Show στην απόχρωση Νο 20: Ένα ακόμα ζουμερό χρώμα ιδανικό για να ταιριάζει σε ψυχρές επιδερμίδες! Super Stay 7Days στην απόχρωση Νο 8: To κλασικό κόκκινο που πάει με όλα και δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ! Ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα!
  • Super Stay 7Days στην απόχρωση Νο 21: Είναι ένα απαλό ροζ που πάει με όλα και δείχνει απίστευκα κομψό. Είναι το χρώμα πασπαρτού!
  • Color Show στην απόχρωση Νο 14: Ένα ζουμερό χρώμα που πάει σε όλες τις επιδερμίδες και κάνει τέλεια αντίθεση με τα μαύρα outfits.
  • Super Stay 7Days στην απόχρωση Νο 230: Ένα τέλειο χρώμα του βατόμουρου! Πολυτελές, γιορτινο και τέλειο γι ακοντά νύχια.
  • Color Show στην απόχρωση Νο 20: Ένα ακόμα ζουμερό χρώμα ιδανικό για να ταιριάζει σε ψυχρές επιδερμίδες!
  • Super Stay 7Days στην απόχρωση Νο 8: To κλασικό κόκκινο που πάει με όλα και δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ! Ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα!

Βρήκες το τέλειο outfit, έκλεισες το ραντεβού σου στο κομμωτήριο, προσπάθησες να κλείσεις και ένα μανικιούρ αλλά... αάργησες και είπες εντάξει, θα βάψω τα νύχια μου στο σπίτι. Τι ωραία που είναι όλα στην θεωρία και πόσο διαφορετικά στην πράξη! Το βράδυ του ρεβεγιόν δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβεις να κάνεις μανικιούρ και το λέμε για´τι το ίδιο ακριβώς πάθαμε περισυ. Πέρισυ λοιπόν μας έσωσαν τα αγαπημένα μας Color Show και SuperStay 7 Days που στεγνώνουν σε ένα λεπτό. Γι᾽αυτό φέτος διαλέξαμε 5 τέλειες αποχρώσεις για να τις αποκτήσεις και να είσαι καλυμμένη για παν ενδεχόμενο...

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΝΥΧΙΑ

TIP: Friendly reminder

Και μην ξεχνάς,για να αφαιρέσεις το μαύρο βερνίκι με μια κίνηση και χωρίς να λερωθείς δεν έχεις παρά να αποκτήσεις το Express Remover!

OTHERS VIEWED