5 βερνίκια νυχιών σε διακριτικά χρώματα!

Είναι τα πιο κομψά και chic!

Barely nude:  Το <a href="https://www.maybelline.gr/proionta-nyxiwn/vernikia-nyxiwn/superstay-7-days-vernikia-nyxiwn" target="_blank">Super Stay 7 Days</a> στην απόχρωση Barely Nude είναι το απόλυτο nude που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας και δεν θα το βγάλεις από τα νύχια σου! French manicure:  Το Super Stay 7Days στην απόχρωση French Manicure είναι το χρώμα που ταιριάζει στο γαλλικό σου αλλά και σε κάθε μανικιούρ σου. Nude rose:  Το Super Stay 7Days στην απόχρωση Nude Rose είναι ένα ροδαλό χρώμαπου ακροβατεί ανάμεσα στο ροζ και το nude. Pink:  Το Super Stay 7Days στην απόχρωση Pink είναι το απολυτα κομψό και… “ενήλικο” ροζ για κάθε μία από εμάς. Rose Poudre:  Το Super Stay 7Days στην απόχρωση Rose Poudre είναι το trendy ροζ χρώμα που θα λατρέψουν ακόμα και τα πιο dark Maybelline Girls
  • Barely nude: Το Super Stay 7 Days στην απόχρωση Barely Nude είναι το απόλυτο nude που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας και δεν θα το βγάλεις από τα νύχια σου!
  • French manicure: Το Super Stay 7Days στην απόχρωση French Manicure είναι το χρώμα που ταιριάζει στο γαλλικό σου αλλά και σε κάθε μανικιούρ σου.
  • Nude rose: Το Super Stay 7Days στην απόχρωση Nude Rose είναι ένα ροδαλό χρώμαπου ακροβατεί ανάμεσα στο ροζ και το nude.
  • Pink: Το Super Stay 7Days στην απόχρωση Pink είναι το απολυτα κομψό και… “ενήλικο” ροζ για κάθε μία από εμάς.
  • Rose Poudre: Το Super Stay 7Days στην απόχρωση Rose Poudre είναι το trendy ροζ χρώμα που θα λατρέψουν ακόμα και τα πιο dark Maybelline Girls

Εδώ στη ΜΝΥ λατρεύουμε τα έντονα χρώματα στο μακιγιάζ ΚΑΙ στο μανικιούρ! Μας αρέσουν τα ευφάνταστα nail art και μας ξετρελαίνει η δημιουργικότητα των Maybelline Girls! Καταλαβαίνουμε ωστόσο πως δεν θέλουν όλες να κάνουν τόση εντύπωση με το μανικιούρ τους. Υπάρχουν κορίτσια που προτιμούν τα διακριτικά χρώματα, τις κομψές αποχρώσεις και για αυτά τα κορίτσια είμαστε εδώ σήμερα (και για εσένα που πρέπει να κάνεις κάτι διακριτικό για το γραφείο)! Οι παρακάτω αποχρώσεις είναι οι πιο κομψές και πάνε με όλα… You’re welcome!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΝΥΧΙΑ

TIP: Μην ξεχνάς

Για να κάνεις το περίγραμμα του προσώπου σου να μοιάζει σμιλεμένο, πέρνα το Master Sculpt σου από την γραμμή του πιγουνιού και σβήσε προς τα κάτω.

OTHERS VIEWED