8 λόγοι που η MNY είναι ο leader στο μακιγιάζ φρυδιών

Seriously, we rock!

Tattoo Brow Pomade! Η νεότερη άφιξη στο ΜΝΥ Brow Makeup. Η βελούδινη υφή του εφαρμόζει με ακρίβεια χάρη στο ειδικό εργαλείο και μένει στη θέση της εως και για 24 ώρες! Tattoo Studio Micro Pen. Η τριπλή του μύτη σου επιτρέπει να ζωγραφίζεις την κάθε τρίχα των φρυδιών ξεχωριστά και να έχεις το αποτέλεσμα microblading στο σπίτι! Total Temptaion Brow Definer. Ειναι το μεταξένιο μολύβι της οικογένειας Total Temptation που κάνει το βλέμμα σου... σκέτο πειρασμό! Tattoo Brow Tint. Το προϊόν που έφερε τα πάνω κάτω στο μακιγιάζ των φρυδιών. Μιλάμε για ημιμόνιμη, ΑΣΦΑΛΗ βαφή των φρυδιών στο σπιτι και αποτέλεσμα που διααρκεί ως και τρεις ημέρες! Brow precise Fiber Filler. Η μάσκαρα φρυδιών που γεμίζει τα φρύδια σου με ένα πέρασμα και σου χαρίζει το πιο φυσικό αποτέλεσμα ever! <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn/makigiaz-frydiwn/brow-drama-moluvi-frydiwn/dark-blond" target="_blank">Brow Drama</a>. Η πρώτη μάσκαρα φρυδιών από την ΜΝΥ με το στρογγυλό βουρτσάκι που κάνει θαύματα με ένα πέρασμα ακόμα και για τα πιο αραιά φρύδια! Brow Satin. Το διπλό μολύβι που έχει μία κέρινη άκρη και μία άκρη με πούδρα για φρύδια τέλεια σχηματισμένα και πιο γεμάτα από ποτέ! Master Shape. Το all time classic μολύβι φρυδιών με τα πιο real χρώματα και το αποτέλεσμα που πραγματικά δεν συγκρίνεται με τίποτα!
  • Tattoo Brow Pomade! Η νεότερη άφιξη στο ΜΝΥ Brow Makeup. Η βελούδινη υφή του εφαρμόζει με ακρίβεια χάρη στο ειδικό εργαλείο και μένει στη θέση της εως και για 24 ώρες!
  • Tattoo Studio Micro Pen. Η τριπλή του μύτη σου επιτρέπει να ζωγραφίζεις την κάθε τρίχα των φρυδιών ξεχωριστά και να έχεις το αποτέλεσμα microblading στο σπίτι!
  • Total Temptaion Brow Definer. Ειναι το μεταξένιο μολύβι της οικογένειας Total Temptation που κάνει το βλέμμα σου... σκέτο πειρασμό!
  • Tattoo Brow Tint. Το προϊόν που έφερε τα πάνω κάτω στο μακιγιάζ των φρυδιών. Μιλάμε για ημιμόνιμη, ΑΣΦΑΛΗ βαφή των φρυδιών στο σπιτι και αποτέλεσμα που διααρκεί ως και τρεις ημέρες!
  • Brow precise Fiber Filler. Η μάσκαρα φρυδιών που γεμίζει τα φρύδια σου με ένα πέρασμα και σου χαρίζει το πιο φυσικό αποτέλεσμα ever!
  • Brow Drama. Η πρώτη μάσκαρα φρυδιών από την ΜΝΥ με το στρογγυλό βουρτσάκι που κάνει θαύματα με ένα πέρασμα ακόμα και για τα πιο αραιά φρύδια!
  • Brow Satin. Το διπλό μολύβι που έχει μία κέρινη άκρη και μία άκρη με πούδρα για φρύδια τέλεια σχηματισμένα και πιο γεμάτα από ποτέ!
  • Master Shape. Το all time classic μολύβι φρυδιών με τα πιο real χρώματα και το αποτέλεσμα που πραγματικά δεν συγκρίνεται με τίποτα!

Τι μακιγιάζ των φρυδιών δεν είναι κάτι νέο. Το σωστό σχήμα και η σωστή ένταση στα φρύδια είναι το α και το ω για ένα περιποιημένο πρόσωπο και ο κανόνας αυτός ισχύει εδώ και... χιλιετίες! Ωστόσο, τα φρύδια έγιναν τάση μόλις τα τελευταία χρόνια και η ΜΝΥ πολύ γρήγορα έγινε ο leader στο μακιγιάζ τους (όπως και στις μάσκαρα). Γιατί; Γιατί η γκάμα της δεν περιλαμβάνει ένα μολύβι φρυδιών αλλά 8 διαφορετικά προϊόντα για κάθε ανάγκη! Έλα να τα θυμηθούμε από το νεότερο ως και το παλιότερο...

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Red alert!

Δεν ξέρεις τι χρώμα να βάψεις τα νύχια σου; Κόκκινο φυσικά και συγκεκριμένα το κόκκινο Super Stay 7 Days No 06!

OTHERS VIEWED