Αυτό είναι το τέλειο μακιγιάζ για φθινοπωρινό γάμο

Είτε είσαι καλεσμένη είτε η αδελφή της νύφης, με αυτό το μακιγιάζ θα δείχνεις πιο όμορφη από ποτέ!

ASK MAGDA, M+ Team

To focus θα είναι στα μάτια σου και με την The Blushed Nudes Palette μπορείς να δημιουργήσεις ρομαντικά looks τέλεια για την περίσταση! Διάλεξε τις αποχρώσεις που ταιριάζουν με τα ρούχα σου και ασε την φαντασία σου ελεύθερη. Είναι όλες τόσο διακριτικές και κολακευτικές όσο πρέπει! Οι βλεφαρίδες σου πρέπει να είναι τεράστιες φυσικά και μερικές στρώσεις μάσκαρα επιβάλλονται, δεν νομίζεις; H Lash Sensational Mascara θα σου χαρίσει τρισδιάστατες βλεφαρίδες με 2 κινήσεις! Είναι must have Για το νεσεσέρ σου και… προτείνουμε να την συστήσεις και στην νύφη! Τα χείλη σου πρέπει να είναι ροδαλά και να συμπληρώνουν το υπόλοιπο μακιγιάζ συνεπώς ένα ροζ κραγιόν είναι ό, τι πρέπει. Το Color Sensational Matte Νο 940 είναι το χρώμα που θα κολακεύσει τα χείλη σου, θα δέσει το μακιγιάζ σου και θα σε κάνει απλά πανέμορφη.
  • To focus θα είναι στα μάτια σου και με την The Blushed Nudes Palette μπορείς να δημιουργήσεις ρομαντικά looks τέλεια για την περίσταση!
  • Διάλεξε τις αποχρώσεις που ταιριάζουν με τα ρούχα σου και ασε την φαντασία σου ελεύθερη. Είναι όλες τόσο διακριτικές και κολακευτικές όσο πρέπει!
  • Οι βλεφαρίδες σου πρέπει να είναι τεράστιες φυσικά και μερικές στρώσεις μάσκαρα επιβάλλονται, δεν νομίζεις;
  • H Lash Sensational Mascara θα σου χαρίσει τρισδιάστατες βλεφαρίδες με 2 κινήσεις! Είναι must have Για το νεσεσέρ σου και… προτείνουμε να την συστήσεις και στην νύφη!
  • Τα χείλη σου πρέπει να είναι ροδαλά και να συμπληρώνουν το υπόλοιπο μακιγιάζ συνεπώς ένα ροζ κραγιόν είναι ό, τι πρέπει.
  • Το Color Sensational Matte Νο 940 είναι το χρώμα που θα κολακεύσει τα χείλη σου, θα δέσει το μακιγιάζ σου και θα σε κάνει απλά πανέμορφη.

Ο Σεπτέμβριος είναι κι αυτός μήνας που γίνονται δεκάδες γάμοι και αν έχεις ένα τόσο σημαντικό event για αυτόν τον Σεπτέμβριο τότε σίγουρα ψάχνεις με αγωνία το Outfit και το μακιγιάζ σου. Μην ανησυχείς! Αφιέρωσε την ενέργειά σου στην αναζήτηση φορέματος και παπουτσιών και άσε το μακιγιάζ σε εμάς! Έχουμε την τέλεια πρόταση για μακιγιάζ που ταιριάζει με όλα, είναι ρομαντικό και θα σε κάνει να νιώθεις όσο χαρούμενη δείχνεις! Και στα δικά σου!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM LOOKS

TIP: Don’t do it!

Μην χρησιμοποιήσεις ποτέ την ξύστρα για τα κανονικά μολύβια για να ξύσεις τα μολύβια ματιών σου. Είναι πολύ σκληρή και θα τα καταστρέψει!

OTHERS VIEWED