Αντέγραψε το look από τη πασαρέλα του Reem Acra

Είναι πανεύκολο και oh so chic!

...δες τώρα και το ολοκληρωμένο look. Τέλειο ε; Κλικ παρακάτω για όλα τα προϊόντα! Το μυστικό για το αριστοκρατικό αποτέλεσμα σε αυτό το look είναι το <a href="http://www.maybelline.gr/Products/Face-Makeup/Rouz.aspx" target="_blank">ρουζ</a> και οι makeup artists της Maybelline new York χρησιμοποίησαν το μεταξένιο Master Blush no 060 στα μήλα και τα ζυγωματικά. Ένα ακόμα μυστικό για το απόλυτα αριστοκρατικό look δεν είναι άλλο από το διακριτικό χρώμα στα χείλη και οι makeup artists το πέτυχαν με το <a href="http://www.maybelline.gr/Products/Lip-Makeup/Kragion/kragion-vivid-matte-liquid.aspx" target="_blank">Color Sensational Vivid Matte Liquid</a> στην απόχρωση Pink Charge. Εδώ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά… οι τεράστιες, σαν ψεύτικες βλεφαρίδες οφείλονται στις δύο στρώσεις της απίθανης μάσκαρα The Falsies Push Up Angel.
  • ...δες τώρα και το ολοκληρωμένο look. Τέλειο ε; Κλικ παρακάτω για όλα τα προϊόντα!
  • Το μυστικό για το αριστοκρατικό αποτέλεσμα σε αυτό το look είναι το ρουζ και οι makeup artists της Maybelline new York χρησιμοποίησαν το μεταξένιο Master Blush no 060 στα μήλα και τα ζυγωματικά.
  • Ένα ακόμα μυστικό για το απόλυτα αριστοκρατικό look δεν είναι άλλο από το διακριτικό χρώμα στα χείλη και οι makeup artists το πέτυχαν με το Color Sensational Vivid Matte Liquid στην απόχρωση Pink Charge.
  • Εδώ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά… οι τεράστιες, σαν ψεύτικες βλεφαρίδες οφείλονται στις δύο στρώσεις της απίθανης μάσκαρα The Falsies Push Up Angel.

Ο Reem Acra ντύνει τις μεγαλύτερες σταρ του Hollywood.

Στις Χρυσές Σφαίρες τις δημιουργίες του φόρεσαν παραπάνω από μια celebrities στο κόκκινο χαλί αλλά δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για ρούχα (όχι αυτή τη φορά). Σήμερα θα μιλήσουμε για το simple chic μακιγιάζ που είδαμε στην ανοιξιάτικη πασαρέλα του και το οποίο επιμελήθηκε η ομάδα της Maybelline New York. Ναι, έχουμε όλα τα προϊόντα για να το αντιγράψεις… ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!

 

 

 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Ανακάτεψέ τα

Τελειώνουν ταυτόχρονα 2 από τα Super Stay 7 Days βερνίκια σου; Ανάμειξέ τα! Συνδύασε τις 2 αποχρώσεις και φτιάξε τη δική σου!

OTHERS VIEWED