Αντί για γραμμή στο άνω βλέφαρο, τι εναλλακτικές έχω;

Η Μάγδα απαντά και προσφέρει έμπνευση!

ASK MAGDA, M+ Team

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου δίνει ιδέες για το τι μπορείς να κάνεις αντί για γραμμή στο άνω βλέφαρο. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Δεν μπορώ να πω, μερικές φορές το μακιγιάζ μπορεί να γίνει πολύ βαρετό. Και εγώ βαριέμαι να κάνω τα ίδια και τα ίδια και μία στο τόσο αλλάζω όμως… όχι για πολύ. 

 

Βλέπεις, κάνουμε συχνότερα το μακιγιάζ που μας ταιριάζει συνεπώς αναπόφευκτα θα ξαναγυρίσουμε σε αυτό. Στο θέμα μας όμως: Τι μπορείς να κάνεις αντί για γραμμή στο άνω βλέφαρο…

 

tumblr_oaoooboiHY1qiis88o1_1280

Γραμμή στο κάτω! Δεν πυρηνική φυσική αλλά θα σου εξηγήσω γιατί το προτείνω. Αν τονίζεις συχνά το κάτω βλέφαρο σημαίνει πως κάνεις σχετικά έντονο μακιγιάζ συνεπώς, μία απλή σκιά δεν θα σε καλύψει. 

 

Η γραμμή στο κάτω βλέφαρο όμως είναι ιδανική. Και θα κάνει τα μάτια σου μεγαλύτερα και μπορείς να παίξεις ακόμα και με το χρώμα.

 

tumblr_ooxcojCE101qiis88o1_1280

Ανάλογα και με την διάθεσή σου, μπορείς να κάνεις μία έντονη, αυστηρή γραμμή ή να την σβήσεις με ένα πινέλο για πιο απαλό, smoky αποτέλεσμα.

 

ask magda

Ό, τι και αν κάνεις δεν θέλω να ξεχάσεις την μάσκαρά σου και φυσικά το πιο πλατύ σου χαμόγελο! Αυτό είναι που κάνει πάντα όλη τη διαφορά και όχι το μακιγιάζ σου απαραίτητα…

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Fix it!

Ξέχασες τη μάσκαρά σου ανοιχτή και σου φαίνεται λίγο ξεραμένη; Ρίξε μέσα της λίγες σταγόνες από το υγρό των φακών σου!

OTHERS VIEWED