Αυτό είναι το ιδανικό μακιγιάζ για αμυγδαλωτά μάτια!

Είναι το σχήμα που τονίζεται ευκολότερα…

Δες εδώ ποιο είναι το ιδανικό μακιγιάζ αν έχεις αμυγδαλωτά μάτια, τα οποία σίγουρα θα θέλεις να τονίσεις. Ανακάλυψε εδώ περισσότερα!

Τα αμυγδαλωτά μάτια είναι πανέμορφα από μόνα τους. Αν ωστόσο τα έχεις, σίγουρα θέλεις να τα τονίσεις περισσότερο και για αυτό το λόγο, το inbox μας γεμίζει με τέτοιες ερωτήσεις.

 

Αρχικά πρέπει να σου πούμε πως το προϊόν μακιγιάζ που χρειάζονται τα αμυγδαλωτά μάτια περισσότερο από κάθε άλλο είναι η μάσκαρα

 

Μόλις μερικές στρώσεις από μία super mascara όπως η The Falsies Push Up Drama μπορούν να κάνουν τα αμυγδαλωτά μάτια πιο σαγηνευτικά από ποτέ.

 

Έπειτα, λίγο eyeliner μπορεί να κάνει θαύματα. Μία λεπτή, γατίσια γραμμή κατά μήκος των πάνω βλεφαρίδων είναι ό, τι πρέπει! Αν μάλιστα την τραβήξεις και λίγο περισσότερο στην εξωτερική γωνία, μπορείς να τονίσεις διπλάσια το σχήμα των ματιών σου. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως δεν χρειάζονται υπερβολές. Μία super Maybelline mascara και ένα εύχρηστο eyeliner (λατρεύουμε το Master graphic) είναι ό, τι πρέπει για να τονίσεις τα αμυγδαλωτά σου μάτια και να κλέψεις την παράσταση. Make it happen!

 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Άμεσο lift

Για άμεσο αποτέλεσμα lift σε όλο το πρόσωπο δεν έχεις παρά να φορέσεις το ρουζ σου ψηλά στα ζυγωματικά, σχεδόν κάτω από τα μάτια.

OTHERS VIEWED