Αυτά είναι τα πιο καυτά καλοκαιρινά βερνίκια νυχιών!

Δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις!

Δες τώρα τα πιο καυτά καλοκαιρινά βερνίκια νυχιών και κάνε την τελευταία πινελιά στο σύνολο σου μοναδική! Ανακάλυψε περισσότερα εδώ!

Τα νύχια μας πια είναι αξεσουάρ! Είναι η τελευταία πινελιά στα σύνολά μας και ποτέ δεν μπορούμε να έχουμε αρκετά! Δεν σου κρύβουμε όμως πως μπερδευόμαστε… μπαίνουμε σε δίλημμα, πως να το πούμε; Δεν ξέρουμε ποιο να διαλέξουμε και θέλουμε βοήθεια. Επειδή λοιπόν προσπαθήσαμε να ξεχωρίσουμε ΜΟΝΟ 3 βερνίκια νυχιών για να πάρουμε μαζί μας στις διακοπές (μην το σχολιάσεις) είπαμε να βοηθήσουμε και εσένα! Να λοιπόν τα 3 πιο καυτά που θα ταξιδέψουν μαζί μας…

 

Berry stain

Το μωβ SuperStay 7 Days στην απόχρωση Berry Stain είναι ιδανικό για μανικιούρ και πεντικιούρ και ταιριάζει ΤΕΛΕΙΑ με όλα τα ασημένια ή και μαύρα σανδάλια σου!

 

Cherry sin

Το SuperStay 7 Days sτην απόχρωση Cherry Sin είναι ένα πιο σκούρο ζουμερό κόκκινο, ιδανικό για το μανικιούρ σου και απίθανο αν φορέσεις χρυσά κοσμήματα στα δάχτυλα.

 

Passionate red

To φλογερό SuperStay 7Days στην απόχρωση Passionate Red είναι το απόλυτο καλοκαιρινό κόκκινο! Πάει με όλα, είναι τέλειο για χέρια και πόδια και αν έπρεπε να διαλέξουμε ΜΟΝΟ ένα θα διαλέγαμε αυτό.

 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΝΥΧΙΑ

TIP: Reuse, repurpose

Μην πετάς την παλιά σου μάσκαρα. Κράτησε, καθάρισε καλά το βουρτσάκι και χρησιμοποίησέ το σαν χτενάκι φρυδιών.

OTHERS VIEWED