Αυτό το Halloween θα κάνεις το πιο λαμπερό draping!

Δεν θέλει κόπο, μόνο 4 προϊόντα!

Δες τώρα πώς μπορείς να αποκτήσεις φέτος το Halloween θα κάνεις το πιο λαμπερό draping και θα κλέψεις τις εντυπώσεις. Ανακάλυψε περισσότερα εδώ!

Το Halloween και τα parties που το συνοδεύουν κάθε χρόνο είναι σχεδόν εδώ και τα καλέσματα που έχεις είναι βέβαια πολλά. Θα μπορούσες να ντυθείς μάγισσα με ένα γατίσιο eyeliner ή και pin up girl με τεράστιες βλεφαρίδες και κατακόκκινα χείλη! Φέτος όμως έχουμε και μία ακόμη πρόταση... Να μεταμορφωθείς στην πιο λαμπερή εκδοχή του εαυτού σου με το πιο glowing draping που έχεις δει ποτέ. Πάρε μία γεύση...

 

 

Έχεις πάθει μία μικρή συντριβή; Θέλεις να το αντιγράψεις ΤΩΡΑ; Θα σε αφήναμε έτσι; Τέλος οι ρητορικές ερωτήσεις... Δες παρακάτω τα βήματα που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το πιο απίθανο glowing draping look (σε δύο διαφορετικές εκδοχές) και να κλέψεις την παράσταση.

Μυστικό όπλο Νο 1

Μυστικό όπλο Νο 1

Το Master Holographic είναι το όπλο λάμψης στο νεσεσέρ σου και θα το εκμεταλλευτείς στο 100% του επιτέλους! Τέλος οι συστολη! Ζήτω η λάμψη!

Βήμα 1

Βήμα 1

Πέρασέ το από όλο σου το βλέφαρο και φτάσε τη λάμψη μέχρι και στα ζυγωματικά σου. Μην χρησιμοποιήσεις μκρό πινέλο σκιάς, πάρε ένα πιο μεγάλο για ν ακάλύψεις μεγαλύτερη επιφάνεια και να κάνεις καλό blending!

Μυστικό όπλο Νο 2

Μυστικό όπλο Νο 2

Το Master Chrome στην απόχρωση Μolten Rose είναι το λαμπερό highlighter που θα σε κάνει να κλέψεις την παράσταση ακόμα και στα πάρτι που γίνονται στην Αμερική... μέχρι εκεί θα φτάσει η λάμψη σου!

Βήμα 2

Βήμα 2

Πέρασέ το με το ίδιο πινέλο που χρησιμοποίησες πριν πάνω από το λαμπερό πέπλο που φημιούργησες με το Master Holographic σου. Στόχος σου είναι να δώσεις λίγο χρώμα και βάθος στα μάτια σου. Εννοείται θα το φέρεις χαμηλά ως και τα ζυγωματικά σου αλλά δεν τελειώσαμε εδώ...

Βήμα 3

Βήμα 3

Τώρα χρησιμοποίησέ το σαν ρουζ! Ναι, ναι καλά διάβασες! Αντί για το ρουζ σου θα φορέσεις το ροδαλό Master Chrome στην απόχρωση Μolten Rose και πραγματικά θα ξετρελαθείς.

Αν έχεις dark διάθεση...

Αν έχεις dark διάθεση...

… το look σου θα ολοκληρώσει το σαγηνευτικό και μυστηριώδες Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Escapist!

Βήμα 4 part 1

Βήμα 4 part 1

Πέρασέ το από όλη την επιφάνεια των χειλιών σου δίνοντας λίγη παραπάνω προσοχή... είναι άλλωστε ένα πολύ σκούρο χρώμα!

The end result

The end result

Καυτή, μυστηριώδης σαν dark angel!

Αν έχεις angelic διάθεση...

Αν έχεις angelic διάθεση...

...το look σου θα ολοκληρώσει το διακριτικό και nude Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Loyalist!

Βήμα 4 part 2

Βήμα 4 part 2

Περασέ το από τα χείλη σου ώστε να τους δώσεις μία αγγελική όψη και barely there χρώμα για... φίλημα!

The end result

The end result

Μοιάζεις με αθώο άγγελο... ή τουλάχιστον έτσι θα νομίζουν όλοι!

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: ΕΡΧΕΤΑΙ!

Ολόκληρη η συλλογή GigiXMaybelline θα είναι σύντομα διαθέσιμη! Είσαι έτοιμη να γνωρίσεις τις East & West Coast collections;

OTHERS VIEWED