Ήρθε η μάσκαρα που σε προκαλεί να συγκρίνεις τις βλεφαρίδες σου με ψεύτικες

Η νέα The Falsies Push Up Drama είναι εδώ και θα την λα-τρέ-ψεις!

Για πρώτη φορά, ακίδες σε σχήμα U αγκαλιάζουν κάθε τρίχα και την ανασηκώνουν σε γωνία 45 μοιρών καλύπτοντάς την με μια κρεμώδη φόρμουλα που της μεταμορφώνει αυτόματα. Κλέβεις τα βλέμματα και τις εντυπώσεις ακόμη κι αν έχεις βάλει μάσκαρα στο αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας το κινητό σου σαν καθρέφτη.
  • Για πρώτη φορά, ακίδες σε σχήμα U αγκαλιάζουν κάθε τρίχα και την ανασηκώνουν σε γωνία 45 μοιρών καλύπτοντάς την με μια κρεμώδη φόρμουλα που της μεταμορφώνει αυτόματα.
  • Κλέβεις τα βλέμματα και τις εντυπώσεις ακόμη κι αν έχεις βάλει μάσκαρα στο αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας το κινητό σου σαν καθρέφτη.

Κεφάλαιο βλεφαρίδες: ποια από εμάς δεν θέλει τεράστιες, γυριστές, πυκνές βλεφαρίδες; Ρητορική ερώτηση… τις θέλουμε όλες και η μάσκαρα είναι ο τρόπος για να έρθουμε λίγο πιο κοντά στο όνειρο, η μάσκαρα και οι ψεύτικες βλεφαρίδες. Αν ξέρεις να τις φοράς σαν επαγγελματίας σε χειροκροτούμε. Αν όμως δεν τα καταφέρνεις τόσο καλά έχουμε κάτι για εσένα που θα αλλάξει το μακιγιάζ, το νεσεσέρ, τη ζωή και το βλέμμα σου! Καλωσόρισε την νέα μάσκαρα της Maybelline New York The Flasies Push Up Drama που σου χαρίζει βλεφαρίδες οι οποίες μπορούν να συγκριθούν και με ψεύτικες!

Ναι, καλά διάβασες, η νέα The Flasies Push Up Drama σου χαρίσει τόσο μεγάλες, γυριστές, έντονες βλεφαρίδες που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις ψεύτικες. Όλα οφείλονται στο πρωτοποριακό βουρτσάκι της που έχει ακίδες σε σχήμα U και αγκαλιάζουν και την πιο μικροσκοπική τρίχα καλύπτοντάς την με μια μαγική φόρμουλα. Με το πρώτο πέρασμα οι βλεφαρίδες σου αποκτούν push up εφέ μήκος, όγκο και απίστευτη καμπύλη και μοιάζουν πραγματικά με ψεύτικες! Κάνε κλικ στο διπλανό Gallery και μάθε ακόμα περισσότερα!

Μπες στον κόσμο της The Falsies Push Up Drama

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Strobing

Το strobing είναι η τεχνική με την οποία τονίζεις το πρόσωπό σου με το φως και η Μάγδα σου δείχνει πως θα το κάνεις πανεύκολα!

OTHERS VIEWED