Δέκα eyeliner looks ιδανικά για το Halloween!

Είναι όλα τέλεια και έχουμε τα προϊόντα που θα χρειαστείς!

Μικρό έργο τέχνης! Μερικές τελείες κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων σου θα κάνουν τη διαφορά κυρίως αν τις συνδυάσεις με ένα killer cat eye! To <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn/molyvia-matiwn-eyeliners" target="_blank">eyeliner</a> που είναι ιδανικό για αυτό το look είναι το Master Ink! Έχει απίστευα λεπτή μύτη για να κάνεις τις τελείες σου και την πιο μαύρη φόρμουλα που δεν θα πάει πουθενά όλο το βράδυ! Op art! Αυτό το επίσης μικρό έργο τέχνης είναι υπέροχο και θα ταιριάξει με ό, τι και αν φορέσεις! Αν μάλιστα το συνδυάσεις με ένα έντονο κραγιόν θα γίνει χαμός! Το eyeliner σου εδώ είναι το Hyper Precise φυσικά με τη λεπτεπίλεπτη μύτη ακριβείας και την τέλεια, μεταξένια υφή του. Mauve goddess! Εδώ έχουμε ένα κλασικό eyeliner look επάνω σε έναν βιολετί καμβά! Είναι dark, είναι halloween, είναι και sexy! Τι άλλο θέλεις! Την τέλεια μωβ απόχρωση για τον καμβά σου θα τη βρεις στην The City Kits Urban Light παλέτα σου! Turquoise queen! Άλλο ένα κλασικό eyeliner look συνδυασμένο με το πιο έντονο τιρκουάζ που θα ταβήξει τα βλέματα, τα φλας... τα πάντα! Το ιδανικό τιρκουάζ που θα παραμείνει έντονο και αναλλοίωτο όλο το βράδυ είναι το τιρκουάζ του Color Show <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn/molyvia-matiwn-eyeliners" target="_blank">μολυβιού</a> σου! Pink lady! Ο καμβάς σου γίνεται φούξια και κίτρινος και παίρνει μία πιο fresh μορφή. Το eyeliner παραμένι κλασικό αλλά αποκτά ένα τέλειο twist! Ο, τι πρέπει δηλαδή... Που αλλού θα βρεις τελειότερα χρώματααπό ότι στην Lemonade Craze Palette σου! Make it happen Halloween Queen!
 • Μικρό έργο τέχνης! Μερικές τελείες κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων σου θα κάνουν τη διαφορά κυρίως αν τις συνδυάσεις με ένα killer cat eye!
 • To eyeliner που είναι ιδανικό για αυτό το look είναι το Master Ink! Έχει απίστευα λεπτή μύτη για να κάνεις τις τελείες σου και την πιο μαύρη φόρμουλα που δεν θα πάει πουθενά όλο το βράδυ!
 • Op art! Αυτό το επίσης μικρό έργο τέχνης είναι υπέροχο και θα ταιριάξει με ό, τι και αν φορέσεις! Αν μάλιστα το συνδυάσεις με ένα έντονο κραγιόν θα γίνει χαμός!
 • Το eyeliner σου εδώ είναι το Hyper Precise φυσικά με τη λεπτεπίλεπτη μύτη ακριβείας και την τέλεια, μεταξένια υφή του.
 • Mauve goddess! Εδώ έχουμε ένα κλασικό eyeliner look επάνω σε έναν βιολετί καμβά! Είναι dark, είναι halloween, είναι και sexy! Τι άλλο θέλεις!
 • Την τέλεια μωβ απόχρωση για τον καμβά σου θα τη βρεις στην The City Kits Urban Light παλέτα σου!
 • Turquoise queen! Άλλο ένα κλασικό eyeliner look συνδυασμένο με το πιο έντονο τιρκουάζ που θα ταβήξει τα βλέματα, τα φλας... τα πάντα!
 • Το ιδανικό τιρκουάζ που θα παραμείνει έντονο και αναλλοίωτο όλο το βράδυ είναι το τιρκουάζ του Color Show μολυβιού σου!
 • Pink lady! Ο καμβάς σου γίνεται φούξια και κίτρινος και παίρνει μία πιο fresh μορφή. Το eyeliner παραμένι κλασικό αλλά αποκτά ένα τέλειο twist! Ο, τι πρέπει δηλαδή...
 • Που αλλού θα βρεις τελειότερα χρώματααπό ότι στην Lemonade Craze Palette σου! Make it happen Halloween Queen!

Το Halloween είναι σχεδόν εδώ και ακόμα και αν δεν γίνονται πάρτι στη δική σου πόλη σίγουρα θα βγεις για ένα ποτό. Γιατί λοιπόν να κάνεις τα cat eyes που κάνεις κάθε βραδιά; γιατί να μην δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, εντυπωσιακό και πανέμορφο; Δεν υπάρχει λόγος! Κυρίως εφόσον έχουμε τις τέλειες ιδέες για eyeliner looks που θα κλέψουν την παράσταση για όλους τους σωστούς λόγους ΚΑΙ τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να τα πετύχεις! Για δες...

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Βάλτα στο ψυγείο!

Αν στο δωμάτιο που μένεις στις διακοπές κάνει υπερβολική ζέστη, βάλε όλο σου το νεσεσέρ στο ψυγείο πριν πας στη θάλασσα για να μην χαλάσουν τα προϊόντα σου!

OTHERS VIEWED