Δέκα λόγοι για να αποκτήσεις μία Total Temptation Μάσκαρα!

Δεν αστειευόμαστε. Πρέπει να την αγοράσεις!

#1 Δεν έχιε τυχαία millennial pink χρώμα! Εχει όλα όσα ζητάει ένα millennial κορίτσι και το αποδεικνύει κάθε φορά που την εφαρμόζεις. #2 Είναι τόσο ανάλαφρη που νιώθεις πως δεν έχεις φορέσει τίποτα! Seriously, υπάρχουν δεκάδες παραδείγματα κοριτσιών που ξεχάστηκαν πως τη φορούν και απλά έτριψαν τα μάτια τους. #3 Περιέχει έλαιο καρύδας και έτσι αποκτά την πιο πολυτελή υφή και ακαταμάχητο άρωμα! Ναι, η μάσκαρα αυτή μυρίζει καρύδα! #4 Περιέχει όμως και εκχύλισμα βανίλιας πράγμα που προσθέτει στην τέλει αμυρωδιά της αλλά και στην περιποιητική της δράση. #5 Μιάς που το έφερε η κουβέντα... Η <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn/maskara/total-temptation-maskara" target="_blank">Total Temptation Mascara</a> όχι μόνο δεν επιβαρύνει τις βλεφαρίδες σου αλλά τις θρέφει όσο τη φοράς. #6 Έχει το πι μεγάλο βουρτσάκι που αγκαλιάζει ολες τις βλεφαρίδες δίνοντάς τους τέλειο μήκος, όγκο και καμπύλη! #7 Σου δίνει τον έλεγχο! Με κάθε στρώση το αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες σου γίνεται και πιο έντονο και έτσι μπορείς να το προσαρμόσεις στο look σου. #8 Εχει το πιο μαύρο χρώμα που δίνει άμεσα ένταση στο βλέμμα σου και κάνει τα μάτια σου να φαίνονται πιο ξεκούραστα! #9 Αφαιρείται πανεύκολα (ξεπλένεται ακόμα και με λίγο ζεστό νερό) και έτσι δεν αφήνει υπολείμματα κάτω από τα μάτια σου. #10 Και για να μην μακρηγορούμε περισσότερο... κάνει αυτό στις βλεφαρίδες σου! Θέλεις κάτι περισσότερο;
  • #1 Δεν έχιε τυχαία millennial pink χρώμα! Εχει όλα όσα ζητάει ένα millennial κορίτσι και το αποδεικνύει κάθε φορά που την εφαρμόζεις.
  • #2 Είναι τόσο ανάλαφρη που νιώθεις πως δεν έχεις φορέσει τίποτα! Seriously, υπάρχουν δεκάδες παραδείγματα κοριτσιών που ξεχάστηκαν πως τη φορούν και απλά έτριψαν τα μάτια τους.
  • #3 Περιέχει έλαιο καρύδας και έτσι αποκτά την πιο πολυτελή υφή και ακαταμάχητο άρωμα! Ναι, η μάσκαρα αυτή μυρίζει καρύδα!
  • #4 Περιέχει όμως και εκχύλισμα βανίλιας πράγμα που προσθέτει στην τέλει αμυρωδιά της αλλά και στην περιποιητική της δράση.
  • #5 Μιάς που το έφερε η κουβέντα... Η Total Temptation Mascara όχι μόνο δεν επιβαρύνει τις βλεφαρίδες σου αλλά τις θρέφει όσο τη φοράς.
  • #6 Έχει το πι μεγάλο βουρτσάκι που αγκαλιάζει ολες τις βλεφαρίδες δίνοντάς τους τέλειο μήκος, όγκο και καμπύλη!
  • #7 Σου δίνει τον έλεγχο! Με κάθε στρώση το αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες σου γίνεται και πιο έντονο και έτσι μπορείς να το προσαρμόσεις στο look σου.
  • #8 Εχει το πιο μαύρο χρώμα που δίνει άμεσα ένταση στο βλέμμα σου και κάνει τα μάτια σου να φαίνονται πιο ξεκούραστα!
  • #9 Αφαιρείται πανεύκολα (ξεπλένεται ακόμα και με λίγο ζεστό νερό) και έτσι δεν αφήνει υπολείμματα κάτω από τα μάτια σου.
  • #10 Και για να μην μακρηγορούμε περισσότερο... κάνει αυτό στις βλεφαρίδες σου! Θέλεις κάτι περισσότερο;

Η Total Temptation Μάσκαρα ήρθε και άλλαξε τα πάντα. Είναι η πρώτη μάσκαρα ever που γίνεται εθισμός για όποια γυναίκα την δοκιμάζει. Έχει μαζέψει όλα τα θετικά σχόλια και έχει γίνει το απόλυτο best seller από την ημέρα που λανσαρίστηκε. Υπάρχουν ωστόσο και κορίτσια εκί έξω που δεν την έχουν δοκιμάσει και αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο σε εκείνα. Κορίτσια... δεν ξέρετε τι χάνετε τόσο καιρο αλλά θα σας πούμε παρακάτω!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Ξεχάστηκες;

Ξέχασες το Master Sculpt σου αλλά πήρες μαζί την The Nudes Pale

OTHERS VIEWED