Δες εδώ πώς να κάνεις μόνη σου τα τέλεια Emerald Eyes!

Το πράσινο είναι hot και η Μάγδα σου δείχνει ακριβώς πως θα το φορέσεις…

Δες εδώ όλες τις συμβουλές και τα tips για να κάνεις μόνη σου το νεότερο trend στα μάτια σου, τα #EmeraldEyes. Ανακάλυψε εδώ περισσότερα!

Τα trends στο μακιγιάζ των ματιών ξεφυτρώνουν με ταχύτητα φωτός κάθε μέρα! Κάποια μοιάζουν με έργα τέχνης, κάποια άλλα είναι υπερβολικά και κάποια άλλα είναι ό, τι πρέπει για να αναδείξουν το βλέμμα μας! Ένα από αυτά είναι και το #EmeraldEyes που θέλει τα μάτια μας στα χρώματα του σμαραγδιού. Το πράσινο είναι ιδιαίτερα κολακευτικό για τα καστανά μάτια όμως πηγαίνει υπέροχα σε όλες τις αποχρώσεις ματιών. Είναι ένα χρώμα πασπαρτού (αν μας επιτραπεί ο όρος) όμως πολλές τις φοβίζει. Δεν είναι παράλογο! Αν έχεις συνηθίσει τα χρώματα της The Nudes παλέτας σου, δύσκολα θα… παραστρατήσεις. Αν δεν το κάνεις όμως τώρα που είναι καλοκαίρι και που η μόδα το απαιτεί, τότε πότε θα το κάνεις; Η Μάγδα Αναστασοπούλου είναι εδώ για να σε βοηθήσει να υιοθετήσεις το πράσινο και να κάνεις τα #EmeraldEyes το signature μακιγιάζ σου από τώρα ως τον Σεπτέμβριο. Κράτα σημειώσεις!

Βήμα 1

Βήμα 1

Νόμιζες πως θα χρησιμοποιήσουμε σκιές, σωστά; ΛΑΘΟΣ! Για τα #EmeraldEyes θα χρησιμοποιήσουμε το Color Show Eye Pencil sτην απόχρωση Νο 300. Είναι κρεμώδες, προσφέρει τέλειο, φωτεινό χρώμα και το πιο σταθερό τελείωμα.

Βήμα 2

Βήμα 2

Κάνε μια πολύ χοντρή γραμμή με το Color Show Eye Pencil σου και πάρε ένα πινέλο σκιάς. Στην συνέχεια, ανάμειξε το χρώμα τραβώντας το μακριά από την εξωτερική γωνία του ματιού σου, έτσι ώστε να γίνει ένα με το βλέφαρό σου.

Βήμα 3

Βήμα 3

Κάνε Το ίδιο και με το κάτω βλέφαρο μόνο πρόσεξε: Κράτα το χρώμα κοντά στις βλεφαρίδες σου και μην ξεχάσεις να ενώσεις την κάτω «γραμμή» με την πάνω στην εξωτερική γωνία του ματιού σου.

Βήμα 4

Βήμα 4

Αν θέλεις να δώσεις μια επιπέον νότα λάμψης στα βλέφαρά σου, πάρε με το πινέλο σου ελάχιστη ποσότητα από το Master Strobing Stick σου και πέρασέ την στο κέντρο του βλεφάρου.

Βήμα 5

Βήμα 5

Φυσικά θα περάσεις άφθονες στρώσεις από την The Colossal Big Shot μάσκαρά σου αν πρόκειται να βγεις για ποτό και μόνο μια αν πας στο γραφείο.

Έτοιμη!

Έτοιμη!

Τα #EmeraldEyes σου πηγαίνουν πολύ και θα γίνουν τα αγαπημένα σου!

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Σαν χάρακας

Μια πιστωτική κάρτα παράλληλα με το μάτι σου, θα γίνει ο τέλειος χάρακας για την πιο ίσια γραμμή eyeliner.

OTHERS VIEWED