Ελαφρύ Μεικάπ: Ένας οδηγός για το γραφείο ή τη βόλτα!

Για το γραφείο ή και τη βόλτα!

Βρες χρήσιμα tips για ένα ελαφρύ μεικάπ μέσα από έναν οδηγό που είναι ιδανικός είτε για το γραφείο ή για τη βόλτα. Ανακάλυψε περισσότερα εδώ!

Τώρα το καλοκαίρι, το τελευταίο που θέλεις είναι να φοράς άπειρα προϊόντα και να «λιώνεις» πριν ακόμα πάει 12 το μεσημέρι. Το καλοκαίρι επιβάλλει ελαφρύ μεικάπ που γίνεται εύκολα και για αυτό θα μιλήσουμε σήμερα. Επιστράτευσε λοιπόν την Total Temptation συλλογή σου και ετοιμάσου να κάνεις το πιο ελαφρύ μεικάπ, ιδανικό για κάθε καλοκαιρινή μέρα! Here we go…

Τα προϊόντα σου

Η Total Temptation Mascara, παλέτα και το Total Τemptation Eye Brow Definer σου είναι όλα όσα θα χρειαστείς. Ναι, μόλις 3 προϊόντα…

Βήμα 1

Πέρνα την ελαφριά ροζ σκιά της παλέτας σε όλο σου το βλέφαρο με ένα μικρό πινέλο και μην ξεχάσεις να σβήσεις το χρώμα προς τα επάνω, κοντά στα φρύδια σου.

Βήμα 2

Τώρα, γέμισε τα κενά των φρυδιών σου και τελειοποίησε το σχήμα τους με το Total Τemptation Eye Brow Definer.

Βήμα 3

Γύρνα το Total Τemptation Eye Brow Definer σου από την άλλη μεριά και με το βουρτσάκι του ανάμειξε το χρώμα για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Έτοιμη

Ολοκλήρωσε το look με άφθονη ροζ Total Temptation Mascara ή αν προτιμάς, βάλε την γαλάζια και αδιάβροχη Total Temptation Waterproof Mascara.

MORE FROM LOOKS

TIP: Τη δοκίμασες;

Η νέα The Falsies Push Up Angel είναι εδώ για να κάνει τις βλεφαρίδες σου σαν ψεύτικες!

OTHERS VIEWED