Ένα μίνι μαύρο φόρεμα ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις!

Εσύ έχεις βρει το ιδανικό, μικρό, μαύρο φόρεμα;

Too hot or too leather? Πάνω που λέγαμε ότι δεν υπάρχει περιθώριο να γίνει πιο σέξι, είδαμε και την total δερμάτινη εκδοχή του. Σε κοντό μήκος, που αναδεικνύει ως πρωταγωνιστές τα πόδια σου, δε θα σου αφήσει άλλη εναλλακτική από το να καθηλώσεις όλα τα βλέμματα. Συνδυασμένο με ankle boots είναι ό,τι πιο 2018 μπορούσαμε να ζητήσουμε, ενώ αν έχει και γιακά είναι η classy πινελιά που χρειαζόταν. Ο μύθος του στενού καταρρίπτεται Τόλμησε και εσύ την τάση του oversized γιατί είναι must do. Από τη στιγμή που το φόρεμα θα κυμαίνεται σε mini μήκος, δεν έχεις να φοβηθείς ούτε και την συγκάλυψη του σεξαπίλ σου. Η extra μοντέρνα πινελιά στην περίπτωση αυτή, πέρα από την casual νότα που δίνει το oversize, θα μπορούσε να είναι και κάποια ροκ προσθήκη, όπως για παράδειγμα, ένα μεταλλικό φερμουάρ. Οι διαφάνειες είναι extra promising Το μικρό μαύρο φόρεμα έχει γνωρίσει και αυτήν την παραλλαγή και μας αρέσει πολύ. Οι διαφάνειες το καθιστούν αμέσως ακόμη πιο υποσχόμενο και ενισχύουν τη μυστηριώδη διάθεσή του. Όπου κι αν έχει διαφάνειές το φόρεμά σου, στα πλευρά, στη μέση ή και στο μπούστο, το σίγουρο είναι πως η γοητεία σου θα ξεχειλίζει. Εμείς σου προτείνουμε να τολμήσεις και τις διαφάνειες που συνεχίζονται μετά το κανονικό ύφασμα του φορέματος, στο μήκος του ποδιού. Your choice. Με τον έναν ώμο ακάλυπτο Το one shoulder είναι παρόν και το 2018, αφού φαίνεται πως η not trying hard ανεμελιά του είναι ιδιαίτερα σύγχρονη. Όταν μάλιστα το one shoulder trend συνάντησε τη διαχρονική αξία του μικρού μαύρου φορέματος, το αποτέλεσμα δε θα μπορούσε να είναι λιγότερο από εντυπωσιακό. Εμείς θα σου προτείναμε να μη φοβηθείς και το extra glam της παγιέτας, αν η εμφάνισή σου προορίζεται για βραδινές ώρες. Και τα καλτσάκια μπορούν να είναι κομψά Αν μας έμαθαν κάτι οι τελευταίοι μήνες του 2017, είναι πως να συνδυάζουμε τα μαύρα- και όχι μόνο- καλτσάκια- με φορέματα και φούστες. Δεν ισχύει μόνο για casual περιπτώσεις όμως αυτό, αφού ακόμη και με το πιο κομψό σας outfit, μπορείς να το σεττάρεις. Μη φοβηθείς να φορέσεις τα μποτάκια σου με κομψά καλτσάκια με διακριτικά σχέδια και από πάνω -τι άλλο;- το μαύρο σου φόρεμα.
  • Too hot or too leather? Πάνω που λέγαμε ότι δεν υπάρχει περιθώριο να γίνει πιο σέξι, είδαμε και την total δερμάτινη εκδοχή του. Σε κοντό μήκος, που αναδεικνύει ως πρωταγωνιστές τα πόδια σου, δε θα σου αφήσει άλλη εναλλακτική από το να καθηλώσεις όλα τα βλέμματα. Συνδυασμένο με ankle boots είναι ό,τι πιο 2018 μπορούσαμε να ζητήσουμε, ενώ αν έχει και γιακά είναι η classy πινελιά που χρειαζόταν.
  • Ο μύθος του στενού καταρρίπτεται Τόλμησε και εσύ την τάση του oversized γιατί είναι must do. Από τη στιγμή που το φόρεμα θα κυμαίνεται σε mini μήκος, δεν έχεις να φοβηθείς ούτε και την συγκάλυψη του σεξαπίλ σου. Η extra μοντέρνα πινελιά στην περίπτωση αυτή, πέρα από την casual νότα που δίνει το oversize, θα μπορούσε να είναι και κάποια ροκ προσθήκη, όπως για παράδειγμα, ένα μεταλλικό φερμουάρ.
  • Οι διαφάνειες είναι extra promising Το μικρό μαύρο φόρεμα έχει γνωρίσει και αυτήν την παραλλαγή και μας αρέσει πολύ. Οι διαφάνειες το καθιστούν αμέσως ακόμη πιο υποσχόμενο και ενισχύουν τη μυστηριώδη διάθεσή του. Όπου κι αν έχει διαφάνειές το φόρεμά σου, στα πλευρά, στη μέση ή και στο μπούστο, το σίγουρο είναι πως η γοητεία σου θα ξεχειλίζει. Εμείς σου προτείνουμε να τολμήσεις και τις διαφάνειες που συνεχίζονται μετά το κανονικό ύφασμα του φορέματος, στο μήκος του ποδιού. Your choice.
  • Με τον έναν ώμο ακάλυπτο Το one shoulder είναι παρόν και το 2018, αφού φαίνεται πως η not trying hard ανεμελιά του είναι ιδιαίτερα σύγχρονη. Όταν μάλιστα το one shoulder trend συνάντησε τη διαχρονική αξία του μικρού μαύρου φορέματος, το αποτέλεσμα δε θα μπορούσε να είναι λιγότερο από εντυπωσιακό. Εμείς θα σου προτείναμε να μη φοβηθείς και το extra glam της παγιέτας, αν η εμφάνισή σου προορίζεται για βραδινές ώρες.
  • Και τα καλτσάκια μπορούν να είναι κομψά Αν μας έμαθαν κάτι οι τελευταίοι μήνες του 2017, είναι πως να συνδυάζουμε τα μαύρα- και όχι μόνο- καλτσάκια- με φορέματα και φούστες. Δεν ισχύει μόνο για casual περιπτώσεις όμως αυτό, αφού ακόμη και με το πιο κομψό σας outfit, μπορείς να το σεττάρεις. Μη φοβηθείς να φορέσεις τα μποτάκια σου με κομψά καλτσάκια με διακριτικά σχέδια και από πάνω -τι άλλο;- το μαύρο σου φόρεμα.

Όπου κι αν θέλει να πάει η σύγχρονη γυναίκα και όποιο κι αν είναι το budget που μπορεί να διαθέσει, πάντα υπάρχει η επιλογή ενός μαύρου mini φορέματος. Πρόκειται για εκείνο το αθεράπευτα σέξι σαγηνευτικό φόρεμα, που έχει και τη μυστηριώδη γοητεία που προσδίδει το μαύρο. Και για τη νέα σεζόν, λοιπόν, προτίμησέ το και εκείνο με τη σειρά του εγγυάται να αναδείξει την πιο ελκυστική πλευρά του εαυτού σου.

Ας δούμε λοιπόν πώς το μικρό μαύρο φόρεμα εντάσσεται στις επιταγές του 2018.

 

Bonus tip: Μην ξεχάσεις το κόκκινο κραγιόν σου, και φυσικά ένα έντονο eyeliner. Μπορείς να σκεφτείς πιο κομψό και διαχρονικό συνδυασμό;

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Μην ξεχνάς!

Αφού περάσεις το μεικάπ στο πρόσωπό σου σβήσε το χρώμα με κινήσεις προς τα κάτω στο πιγούνι για να αποφύγεις το εφέ μάσκας.

OTHERS VIEWED