Ένας νέος οίκος μόδας που πρέπει να γνωρίσεις!

Είμαστε εδώ για να σου συστήσουμε ακόμα ένα brand που αξίζει την προσοχή σου.

pardens alta roma pardens alta roma pardens alta roma pardens alta roma pardens alta roma pardens alta roma
  • pardens alta roma
  • pardens alta roma
  • pardens alta roma
  • pardens alta roma
  • pardens alta roma
  • pardens alta roma

Μπορεί στο Παρίσι να πραγματοποιείται η Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής, όμως και στην Ιταλία η Alta Moda Roma έχει να μας δείξει μερικά πολύ ενδιαφέροντα κομμάτια. Ο οίκος Parden’s  λοιπόν ήταν αυτός που ξεχωρίσαμε και σίγουρα θα τραβήξει και τη δική σου προσοχή.

Η καλοκαιρινή συλλογή δεν είναι και τόσο καλοκαιρινή, με μια πρώτη ματιά μπορείς να το καταλάβεις. Λεπτά πουλόβερ, σακάκια, ενδιαφέροντες όγκοι και μοναδικά μοτίβα, είναι μερικά από τα στοιχεία που κάνουν την Spring/Summer 2017 συλλογή να ξεχωρίζει και να είναι μία από τις πρώτες που θα θέλαμε να φορέσουμε τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου. Μην ξεχνάς άλλωστε, πως το καλοκαίρι στην Ευρώπη δεν έχει καμία σχέση με αυτό στην Ελλάδα, γι’ αυτό άλλωστε και βλέπεις τέτοιου είδους ρούχα στις αντίστοιχες συλλογές.

Το mix ‘n’ match είναι μοναδικό, τα χρώματα ντύνουν τέλεια τα μοτίβα και οι γραμμές είναι στις περισσότερες φορές χαλαρές αλλά άκρως κολακευτικές για κάθε σιλουέτα.

Λατρέψαμε τη ρετρό αισθητική της συλλογής και αν θέλεις να φορέσεις κάτι που πραγματικά θα κάνει τη διαφορά και θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τη διάθεσή σου στα ύψη, ακόμα και όταν το καλοκαίρι τελειώσει, μπορείς να δοκιμάσεις κάτι τέτοιο. Αν συνδυάσεις αυτά τα χρώματα με το αγαπημένο το αποτέλεσμα θα είναι απλά τέλειο.

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Άστα να αναπνεύσουν

Άσε τα νύχια των ποδιών σου να αναπνεύσουν τώρα που φοράς κλειστά παπούτσια. Ξέβαψέ τα και πέρνα μόνο την Dr. Rescue CC Nail Base.

OTHERS VIEWED