Έντονο μακιγιάζ στα μάτια χωρίς υπερβολές!

Μια εύλογη ερώτηση για την Μάγδα, πάνω στην ώρα για τα γιορτινά μακιγιάζ!

ASK MAGDA, M+ Team

Μια εύλογη ερώτηση για την  Μάγδα, πάνω στην ώρα για τα γιορτινά μακιγιάζ!

Το να δώσεις ένταση στα μάτια σου δεν είναι δύσκολο και υπάρχουν 2 τρόποι για να το κάνεις. Αφενός μπορείς να χρησιμοποιήσεις έντονα χρώματα και αφετέρου μπορείς να «βγεις από τις γραμμές». Καθώς αυτό που ζήτησες όμως είναι ένα έντονο αλλά όχι υπερβολικό μακιγιάζ θα σου προτείνω και τα δύο με μέτρο!

Για παράδειγμα, αν θέλεις να δώσεις ένταση σε ένα smoky look σου, η αυτόματη κίνηση που θα έκανες ή ίσως θα περίμενες να σου προτείνω, θα ήταν ένα πολύ σκούρο χρώμα. Αντιθέτως, αυτό που προτείνω είναι να χρησιμοποιήσεις ένα χρώμα μέτριας έντασης (όπως πχ το καφέ) και να βγεις λίγο έξω από τις γραμμές σου. Αντί να περιορίσεις το smoky μόνο στο άνω βλέφαρο, κάνε μια χοντρή γραμμή και στο κάτω. Έτσι θα έχεις διακριτική ένταση με ένα πολύ κολακευτικό τρόπο! Για να απογειώσεις το αποτέλεσμα πέρασε άφθονη μάσκαρα και ίσως λίγο λευκό μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλέφαρου και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο! Δοκίμασέ το και.. περιμένω φωτογραφίες!

 

 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: ΔΙΑΛΕΞΕΣ Η ΑΚΟΜΑ;

Αν ακόμα δεν έχεις βρει το signature lip color σου για τον χειμώνα... δεν πειράζει! Οι επιλογές είναι πολλές και ο καιρός ακόμα ζεστός... take your time!

OTHERS VIEWED