Εσύ πρόλαβες να αποκτήσεις τα προϊόντα Gigi X Maybelline;

Έχουμε ευχάριστα και δυσάρεστα νέα…

Δες εδώ μέχρι πότε έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις τα προϊόντα Gigi X Maybelline και πρόλαβε να τα κάνεις δικά σου. Ανακάλυψε εδώ περισσότερα!

Το πόσο μας είχε ενθουσιάσει η συλλογή της Gigi Hadid δεν χρειάζετια να το επαναλάβουμε και ξέρουμε πως είχε ξετρελάνει και εσένα. 

 

Όπως όλα τα ωραία πράγματα όμως, έτσι και η διαθεσιμότητά της, δεν κρατά για πάντα. Στο τέλος του Απρίλη, η GigiXMaybelline συλλογή θα πάψει να είναι διαθέσιμη στα καταστήματα…

 

Αυτό σημαίνει πως αν δεν έχεις αγοράσει ακόμα τα αγαπημένα σου προϊόντα ή δεν έχεις ανανεώσει αυτά που έχεις ήδη αγοράσει δεν θα τα ξαναβρεις! 

 

Ναι, ναι… τα τέλεια φωτινά κραγιόν θα εξαφανιστούν, η Jet Setter Palette δεν θα είναι πια διαθέσιμη, οι σκιές και η μάσκαρα θα πάψουν να βρίσκονται στα καταστήματα.

 

Για λίγο καιρό ακόμα όμως θα έχεις μία τελευταία ευκαιρία να κάνεις δικά σου τα αγαπημένα σου East & West Coast προϊόντα γι᾽αυτό μην αργείς! Θα το μετανιώσεις αν χάσεις αυτή την ευκαιρία.

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Have fun

Χάλασε το πεντικιούρ σου και δεν έχεις το ίδιο βερνίκι; Διασκέδασέ το! Βάψε το χαλασμένο νύχι και μερικά ακόμη σε διαφορετικό χρώμα. Είναι καλοκαίρι και όλα επιτρέπονται!

OTHERS VIEWED