Εσύ τι πανωφόρι θα φορέσεις για να κλέψεις τις εντυπώσεις;

Όταν η θερμοκρασία πέφτει, το πανωφόρι ξαφνικά γίνεται το πιο σημαντικό κομμάτι του συνόλου σου.

Το oversized σακάκι είναι κλασικό, μπορείς να το βρεις σε αμέτρητες γραμμές και χρώματα και ταιριάζει με όλα τα ρούχα που ήδη έχεις. Αν λοιπόν έχεις skinny  σιλουέτα και δε φοβάσαι να της προσθέσεις μερικούς πόντους, φόρεσέ το. Florals for winter? Γιατί όχι! Αν έχεις στη συλλογή σου ένα παλτό ή μπουφάν που παραπέμπει στην άνοιξη είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτο! Το λεοπάρ είναι και πάλι τάση και τείνει να γίνει κλασικό. Από την Kate Moss μέχρι την Olivia Palermo δεν υπάρχει fashionista που δεν το έχει δοκιμάσει, οπότε ίσως ήρθε η ώρα να του δώσεις μια ευκαιρία. Θα ήμασταν κουραστικοί αν μιλούσαμε και πάλι για το μαύρο, δερμάτινο jacket; Πρέπει να το έχεις στη συλλογή σου και μπορείς να το συνδυάσεις με όλα, από jeans μέχρι βραδινά φορέματα. Κλείνουμε με το must have αυτής της σεζόν που δεν είναι άλλο από το καρό πανωφόρι. Παλτό ή μήπως σακάκι; Όποια και αν είναι η επιλογή σου πρέπει να το φορέσεις φέτος χωρίς δεύτερη σκέψη.
  • Το oversized σακάκι είναι κλασικό, μπορείς να το βρεις σε αμέτρητες γραμμές και χρώματα και ταιριάζει με όλα τα ρούχα που ήδη έχεις. Αν λοιπόν έχεις skinny σιλουέτα και δε φοβάσαι να της προσθέσεις μερικούς πόντους, φόρεσέ το.
  • Florals for winter? Γιατί όχι! Αν έχεις στη συλλογή σου ένα παλτό ή μπουφάν που παραπέμπει στην άνοιξη είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτο!
  • Το λεοπάρ είναι και πάλι τάση και τείνει να γίνει κλασικό. Από την Kate Moss μέχρι την Olivia Palermo δεν υπάρχει fashionista που δεν το έχει δοκιμάσει, οπότε ίσως ήρθε η ώρα να του δώσεις μια ευκαιρία.
  • Θα ήμασταν κουραστικοί αν μιλούσαμε και πάλι για το μαύρο, δερμάτινο jacket; Πρέπει να το έχεις στη συλλογή σου και μπορείς να το συνδυάσεις με όλα, από jeans μέχρι βραδινά φορέματα.
  • Κλείνουμε με το must have αυτής της σεζόν που δεν είναι άλλο από το καρό πανωφόρι. Παλτό ή μήπως σακάκι; Όποια και αν είναι η επιλογή σου πρέπει να το φορέσεις φέτος χωρίς δεύτερη σκέψη.

Τόσο κατά τη διάρκεια των γιορτών, όσο και μετά από αυτές, το κρύο φαίνεται πως δε θα μας αφήσει σε ησυχία. Αυτό αυτόματα σημαίνει πως τα πανωφόρια που έχεις στη συλλογή σου γίνονται αμέσως το πιο σημαντικό κομμάτι του outfit σου μιας και σε πολλές περιπτώσεις δε θα τα αποχωριστείς καν. Το street style στο Παρίσι λοιπόν σου δίνει μερικές ιδέες για να επιλέξεις το ιδανικό, που θα κλέψει την παράσταση.

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Μην ξεχνάς!

Όταν περνάς μέικαπ από το πρόσωπό σου και αν πρόκειται να έχεις τα μαλλιά σου μαζεμένα, πέρνα ότι περίσσεψε στα χέρια σου από τα αυτιά σου για ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

OTHERS VIEWED