Φετινό Must: Μπορντό σκιές & Burgundy Looks!

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις!

ASK MAGDA, M+ Team

Βλέπεις, οι μπορντό σκιές που ήρθαν στη μόδα πριν 2 χειμώνες δεν πρόκειται να φύγουν σύντομα! Μπορείς να κάνεις sexy burgundy looks σε όλο σου το βλέφαρο χρησιμοποιώντας τις πιο έντονες αποχρώσεις όπως έκανες όλο το χειμώνα πέρισυ (εντάξει και λίγο το καλοκαίρι). Φυσικά δεν θα ξεχάσεις τη <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-matiwn/maskara" target="_blank">μάσκαρα</a>... έτσι δεν είναι; Δεν είναι όμως η μάσκαρα το θέμα μας! Το θέμα μας έιναι ν ακάνεις ένα μικρό update στα burgundy looks σου για να γίνουν πιο 2019! Αυτό θα το πετύχεις με ένα bold χρώμα στα χείλη φυσικά! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Burgundy Bar Palette σου όσο θέλεις αρκεί να έχεις στο beauty “οπλοστάσιό” σου και ένα έντονο berry κραγιόν όπως το παρακάτω! Είναι το Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Artist και θα γίνει ο τέλειος σύμμαχός σου για όλα τα καυτά looks του χειμώνα! Make it happen Burgundy Lover!
  • Βλέπεις, οι μπορντό σκιές που ήρθαν στη μόδα πριν 2 χειμώνες δεν πρόκειται να φύγουν σύντομα!
  • Μπορείς να κάνεις sexy burgundy looks σε όλο σου το βλέφαρο χρησιμοποιώντας τις πιο έντονες αποχρώσεις όπως έκανες όλο το χειμώνα πέρισυ (εντάξει και λίγο το καλοκαίρι). Φυσικά δεν θα ξεχάσεις τη μάσκαρα... έτσι δεν είναι;
  • Δεν είναι όμως η μάσκαρα το θέμα μας! Το θέμα μας έιναι ν ακάνεις ένα μικρό update στα burgundy looks σου για να γίνουν πιο 2019! Αυτό θα το πετύχεις με ένα bold χρώμα στα χείλη φυσικά!
  • Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Burgundy Bar Palette σου όσο θέλεις αρκεί να έχεις στο beauty “οπλοστάσιό” σου και ένα έντονο berry κραγιόν όπως το παρακάτω!
  • Είναι το Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Artist και θα γίνει ο τέλειος σύμμαχός σου για όλα τα καυτά looks του χειμώνα! Make it happen Burgundy Lover!

Πολύ χαίρομαι που είσαι Burgundy Bar lover γιατί... όπως βλέπεις... είμαι και εγώ μία από αυτές. Δεν υπάρχει πιστεύω πιο sexy και εύχρηστη παλέτα ματιών από αυτή και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ μπορείς και φέτος να τη χρησιμοποιήσεις μέχρι να αδειάσει εντελώς! 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Σάββατο!

Γιατί δεν δοκιμάζεις ένα glam μακιγιάζ με την χρυσή σκιά της The Nudes Palette; Μην την φοβηθείς είναι τέλεια για την βραδινή σου έξοδο!

OTHERS VIEWED