Φόρα μαύρο κραγιόν το καλοκαίρι!

Δες πως θα το φορέσεις…

Φόρα μαύρ κραγιόν το καλοκαίρι

Τα πολύ σκούρα, goth χρώματα στα κραγιόν είναι τάση εδώ και καιρό. Τον χειμώνα τα λατρέψαμε και… τα τερματίσαμε! Τι γίνεται όμως το καλοκαίρι; Πρέπει να τα απαρνηθούμε; Πρέπει να τα ανταλλάξουμε με πιο φωτεινά χρώματα;

CONTINUE READING

Γιατί τόση αδικία; Δεν χρειάζεται να γίνει τίποτα από τα παραπάνω. Όπως έχουμε πει δεκάδες φορές, στο μακιγιάζ πρέπει να φοράς ό, τι σε κάνει να νιώθεις όμορφη και ο εαυτός σου και είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Πως θα κάνεις λοιπόν το μαύρο κραγιόν να… happen αυτό το καλοκαίρι; Η Μάγδα έχει τα τέλεια tips και εννοείται, η Maybelline New York έχει τα προϊόντα…

strobing stick

Βήμα 1

Το πρόσωπό σου χρειάζεται λάμψη για να αντισταθμίσει το  σκούρο κραγιόν και το Master Strobing Stick σου είναι εδώ για να σώσει την ημέρα! Πέρασέ το από τα ζυγωματικά σου με ταμποναριστές κινήσεις για να ανασηκώσεις όλο το πρόσωπο και για τόση λάμψη όση χρειάζεται μια goth βασίλισσα!

nose

Βήμα 2

Πέρνα λίγο ακόμα και από την ράχη της μύτης σου για να δώσεις φως στο κέντρο του προσώπου και να τονίσεις τα χαρκτηριστικά σου.

nude lips

Βήμα 3

Για το περίγραμμα θα χρησιμοποιήσεις το nude μολύβι χειλιών σου για… ευνόητους λόγους. Θα σε βοηθήσει να τονίσεις ή και να μεγαλώσεις ελαφρά το σχήμα τους χωρίς να φανεί τίποτα και θα δημιουργήσει έναν τέλειο «καμβά».

lip pencil

Βήμα 4

Κάνε το περίγραμμά σου προσεκτικά και αν θέλεις να κάνεις τα χείλη σου ΛΙΓΟ μεγαλύτερα βγες ένα χιλιοστό έξω από τα όρια τους.

pitch black

Βήμα 5

Το μαύρο Color Sensational Loaded Bolds No 888 είναι απόλυτα μαύρο, goth και εντυπωσιακό!

black lips

Βήμα 6

Πέρασέ το απευθείας με το τικ από τα χείλη σου φροντίζοντας να μείνεις μέσα στις γραμμές.

black lipstick

Έτοιμη!

Είσαι μια goth θεά αυτό το καλοκαίρι!

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Μην φοβάσαι

Ακόμα και τα πιο αραιά φρύδια μπορούν να μεταμορφωθούν με την Master Brow Palette! Ακόμα να την δοκιμάσεις;

OTHERS VIEWED