Φόρεσε με στιλ τα sneakers έξω από το γυμναστήριο

Είναι άνετα και είναι μία από τις επικρατέστερες τάσεις των τελευταίων σεζόν. Πάρε ιδέες για να τα εντάξεις στο καθημερινό σου ντύσιμο.

GUESTS, M+ Team

Ένας κλασικός συνδυασμός που ταιριάζει με τα sneakers σου και θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε κάθε casual εμφάνισή σου. Πρόσθεσε ένα jacket ή ένα κιμονό για να κάνεις το σύνολο πιο ενδιαφέρον. Το παραδοσιακά αυστηρό, λευκό, tailored πουκάμισο μπορεί να αποκτήσει ιδιαίτερο χαρακτήρα αν το συνδυάσεις με ένα απλό, κλασικό παντελόνι και sneakers. Αυτή η εμφάνιση είναι κατάλληλη ακόμα και για συνέντευξη για δουλειά. Έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα όλων των γυναικών γιατί είναι άνετο και cool. Για να το κάνεις πιο θηλυκό και να μην του αφαιρέσεις τον casual χαρακτήρα του, προτίμησε sneakers με ψηλό πάτο. Ποιος είπε ότι μια μάξι φούστα είναι μόνο για επίσημες εμφανίσεις; Με ένα ζευγάρι sneakers είναι κατάλληλη για καφέ, βόλτα στα μαγαζιά και οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς. Είτε επιλέξεις ένα άερινο, είτε ένα σε πιο στενή γραμμή, να θυμάσαι πως τα sneakers σου μπορούν να το συνοδεύσουν τέλεια. Πρόσθεσε ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ, όπως καπέλο και είσαι έτοιμη με μια εμφάνιση που θα κλέψει την παράσταση.
  • Ένας κλασικός συνδυασμός που ταιριάζει με τα sneakers σου και θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε κάθε casual εμφάνισή σου. Πρόσθεσε ένα jacket ή ένα κιμονό για να κάνεις το σύνολο πιο ενδιαφέρον.
  • Το παραδοσιακά αυστηρό, λευκό, tailored πουκάμισο μπορεί να αποκτήσει ιδιαίτερο χαρακτήρα αν το συνδυάσεις με ένα απλό, κλασικό παντελόνι και sneakers. Αυτή η εμφάνιση είναι κατάλληλη ακόμα και για συνέντευξη για δουλειά.
  • Έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα όλων των γυναικών γιατί είναι άνετο και cool. Για να το κάνεις πιο θηλυκό και να μην του αφαιρέσεις τον casual χαρακτήρα του, προτίμησε sneakers με ψηλό πάτο.
  • Ποιος είπε ότι μια μάξι φούστα είναι μόνο για επίσημες εμφανίσεις; Με ένα ζευγάρι sneakers είναι κατάλληλη για καφέ, βόλτα στα μαγαζιά και οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς.
  • Είτε επιλέξεις ένα άερινο, είτε ένα σε πιο στενή γραμμή, να θυμάσαι πως τα sneakers σου μπορούν να το συνοδεύσουν τέλεια. Πρόσθεσε ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ, όπως καπέλο και είσαι έτοιμη με μια εμφάνιση που θα κλέψει την παράσταση.

Τα sneakers δεν είναι μόνο για το γυμναστήριο. Μπορεί παλιότερα να τα φορούσαμε κυρίως στις αθλητικές μας δραστηριότητες, όμως από τότε που το sportswear έκανε δυναμική είσοδο στις πασαρέλες, φοριούνται από όλες τις γυναίκες σε διάφορες φάσεις. Θέλεις και εσύ να τα φοράς κάθε μέρα; Δες πως.

 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Λεπτές στρώσεις

Για να μην ξεφλουδίζει το βερνίκι σου, πέρνα από πάνω το Dr. Rescue Gel Effect Top Coat και κάνε πολύ λεπτές στρώσεις με το χρώμα σου.

OTHERS VIEWED