Φόρεσε το πουκάμισο σου με πολλούς τρόπους!

To πουκάμισο δε φεύγει ποτέ από τη μόδα. Φόρεσέ το με πολλούς τρόπους!

@patriciaperisteri: Αν τις περασμένες σεζόν μιλούσαμε για big sleeves τώρα θα πρέπει να μιλήσουμε για all big everything! Βολάν, διακοσμητικά στοιχεία και δραματικοί όγκοι, θα κάνουν ακόμα και το πιο απλό λευκό πουκάμισο, το πιο εντυπωσιακό κομμάτι της ντουλάπας σου.  @christinamariakravvari: Το διαφανές πουκάμισο είναι η καλύτερη λύση για τις βραδινές σου εμφανίσεις. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα τοπ από μέσα ή αν είσαι πιο τολμηρή με ένα bralette για πιο σέξι αποτέλεσμα.  @konstantina_liv: Last but not least, το κλασικό που δε φεύγει ποτέ από τη μόδα. Μας αρέσει γιατί μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπος και φυσικά είναι το go-to κομμάτι της ντουλάπας σου για από το πρωί μέχρι το βράδυ. Προτείνουμε το ριγέ ανεπιφύλακτα. 
  • @patriciaperisteri: Αν τις περασμένες σεζόν μιλούσαμε για big sleeves τώρα θα πρέπει να μιλήσουμε για all big everything! Βολάν, διακοσμητικά στοιχεία και δραματικοί όγκοι, θα κάνουν ακόμα και το πιο απλό λευκό πουκάμισο, το πιο εντυπωσιακό κομμάτι της ντουλάπας σου. 
  • @christinamariakravvari: Το διαφανές πουκάμισο είναι η καλύτερη λύση για τις βραδινές σου εμφανίσεις. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα τοπ από μέσα ή αν είσαι πιο τολμηρή με ένα bralette για πιο σέξι αποτέλεσμα. 
  • @konstantina_liv: Last but not least, το κλασικό που δε φεύγει ποτέ από τη μόδα. Μας αρέσει γιατί μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπος και φυσικά είναι το go-to κομμάτι της ντουλάπας σου για από το πρωί μέχρι το βράδυ. Προτείνουμε το ριγέ ανεπιφύλακτα. 

Το πουκάμισο είναι ένα κομμάτι που όλες έχουμε στη ντουλάπα μας. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να το έχεις ήδη και μάλιστα σε πολλές εκδοχές. Έχεις όμως αυτές που πρέπει για να είσαι stylish και φυσικά για να μπορείς να τις συνδυάσεις με τα υπόλοιπα κομμάτια της ντουλάπας σου εύκολα; Πάρε μερικές ιδέες πριν βγεις για shopping. 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Φτιάξτο μόνη σου

Με μόλις μερικές σταγόνες Super Stay 24h μέικαπ μέσα στην ενυδατική σου, φτιάχνεις μόνη σου την πιο τέλεια tinted κρέμα σώματος.

OTHERS VIEWED