Φόρεσε το πουκάμισο του αγοριού σου με διάφορους τρόπους.

Δεν χρειάζεται να βγεις για ψώνια για να είσαι στιλάτη!

@marilouth: Επίλεξε ένα με ζώνη για να κάνεις τη σιλουέτα σου πιο θηλυκή. Ακόμα βέβαια και αν δεν έχει ζώνη μπορείς να βάλεις εσύ μία από αυτές που έχεις ήδη στη συλλογή σου. @sophakie: Φόρεσέ απλώς ένα oversized πουκάμισο πάνω από το μαγιό σου και είσαι έτοιμη για βόλτες μετά την παραλία. Για να συνεχίσεις για ποτό δεν έχεις παρά να προσθέσεις ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια. @konstantina_liv: Μπορείς πάντα να δέσεις το εν λόγω πουκάμισο στη μέση και να το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου τζιν σορτς. Το αποτέλεσμα είναι πάντα επίκαιρο και στιλάτο.
  • @marilouth: Επίλεξε ένα με ζώνη για να κάνεις τη σιλουέτα σου πιο θηλυκή. Ακόμα βέβαια και αν δεν έχει ζώνη μπορείς να βάλεις εσύ μία από αυτές που έχεις ήδη στη συλλογή σου.
  • @sophakie: Φόρεσέ απλώς ένα oversized πουκάμισο πάνω από το μαγιό σου και είσαι έτοιμη για βόλτες μετά την παραλία. Για να συνεχίσεις για ποτό δεν έχεις παρά να προσθέσεις ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.
  • @konstantina_liv: Μπορείς πάντα να δέσεις το εν λόγω πουκάμισο στη μέση και να το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου τζιν σορτς. Το αποτέλεσμα είναι πάντα επίκαιρο και στιλάτο.

Ναι, σίγουρα μπορείς να δανειστείς πολλά κομμάτια από τη γκαρνταρόμπα του φίλου σου αλλά ένα είναι πολύ στιλάτο και παντός καιρού. Ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, ακόμα και αν ο Σεπτέμβριο –δυστυχώς- είναι κοντά, έχεις το περιθώριο να φορέσεις το κλασικό ανδρικό πουκάμισο με πολλούς τρόπους. 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Ζέστανέ το

Για να εφαρμόσεις ακόμα καλύτερα το βερνίκι νυχιών σου, μην το κουνάς! Απλά ζέστανέ το ανάμεσα στις παλάμες σου τρίβοντας απαλά.

OTHERS VIEWED