Φθινοπωρινό μακιγιάζ για το γραφείο!

Δεν χρειάζεσαι πολλά ούτε και πολλή ώρα για να το πετύχεις! Δες πως…

Κάνει τα μάτια σου μεγαλύτερα, πιο φωτεινά και γενικά σε κάνει να δείχνεις πιο ξύπνια. Ιδανική επιλογή το super μαύρo Eye Studio Lasting Drama Gel Eyeliner. Κάνε την γραμμή όσο χοντρή θες! Λίγο ρουζ στα μάγουλά σου επιβάλλεται και το Master Blush έχει τις πιο τέλειες αποχρώσεις για να βρεις την δική σου! Άφθονες στρώσεις μάσκαρα θα ανοίξουν το βλέμμα σου και θα σε κάνουν να δείχνεις πιο φρέσκια και ξεκούραστη! Η <a href="http://www.maybelline.gr/Products/Eye-Makeup/Mascara/lash-sensational.aspx" target="_blank">Lash Sensational Luscious</a> είναι η ιδανική για να σου χαρίζει βλεφαρίδες που απλά θα κλέψουν την παράσταση! Για τα χείλη σου θέλεις διακριτικό χρώμα και τα <a href="http://www.maybelline.gr/Products/Lip-Makeup/Lip-Balm/baby-lips.aspx	" target="_blank">Baby Lips Lip Gloss</a> θα σου το δώσουν μαζί με μια δόση τέλειας λάμψης!
  • Κάνει τα μάτια σου μεγαλύτερα, πιο φωτεινά και γενικά σε κάνει να δείχνεις πιο ξύπνια. Ιδανική επιλογή το super μαύρo Eye Studio Lasting Drama Gel Eyeliner. Κάνε την γραμμή όσο χοντρή θες!
  • Λίγο ρουζ στα μάγουλά σου επιβάλλεται και το Master Blush έχει τις πιο τέλειες αποχρώσεις για να βρεις την δική σου!
  • Άφθονες στρώσεις μάσκαρα θα ανοίξουν το βλέμμα σου και θα σε κάνουν να δείχνεις πιο φρέσκια και ξεκούραστη!
  • Η Lash Sensational Luscious είναι η ιδανική για να σου χαρίζει βλεφαρίδες που απλά θα κλέψουν την παράσταση!
  • Για τα χείλη σου θέλεις διακριτικό χρώμα και τα Baby Lips Lip Gloss θα σου το δώσουν μαζί με μια δόση τέλειας λάμψης!

Όπως θα έλεγαν και οι μεγαλύτεροι, ήρθε ο Σεπτέμβριος άρα «τα κεφάλια μέσα» και επιστροφή με γοργό βήμα στο γραφείο! Ξέρουμε, ήθελες λίγο καλοκαίρι ακόμα και η επιστροφή σου έπεσε κάπως βαριά αλλά μην ανησυχείς, είμαστε εδώ για να σου φτιάξουμε το κέφι και να κάνουμε την Φθινοπωρινή ζωή σου ευκολότερη. Δες πως θα κάνεις το τέλειο φθινοπωρινό μακιγιάζ για το γραφείο για είσαι όμορφη κάθε μέρα!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM LOOKS

TIP: Φρεσκάρισέ το!

Για να κάνεις το πεντικιούρ σου να δείχνει πιο φρέσκο, πέρνα από πάνω μια στρώση Dr. Rescue Gel Effect Top Coat.

OTHERS VIEWED