Φθινοπωρινό μακιγιάζ: Tι χρώματα κραγιόν θα είναι στη μόδα;

Η Μάγδα απαντά και προτείνει τα καλύτερα!

ASK MAGDA, M+ Team

Αν είσαι μελαχρινή, το απόλυτο χρώμα για το φθινόπωρο είναι το ολοκαίνουργιο <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-xeiliwn/mat-kragion/superstay-matte-ink-kragion/" target="_blank">Super Stay Matte Ink</a> στην απόχρωση Amazonian. Είναι τόσο σκούρο όσο πρέπει για να ταιριάξει με την παλέτα σου και θα το λατρέψεις. Ναι, εννοείται μπορείς να το φορέσεις και από τώρα! Αν είσαι ξανθιά, το τέλειο <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-xeiliwn/kragion" target="_blank">κραγιόν</a> για να υιοθετήσεις την τάση είναι το Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Fighter. Είναι ελαφρώς πιο ανοιχτό αλλά τέλειο και συνδυάζεται τέλεια με τα ανοιχτά σου χρώματα. Ναι και βέβαια μπορείς να το φορέσεις και από αύριο αν θες! Και το χρώμα πασπαρτού που πάει σε όλες ανεξαιρέτως και πραγματικά θα «λιώσεις» είναι το Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Globetrotter! Πάει σε ξανθές και μελαχρινές και δεν πρέπει να περιμένεις στιγμή για να το αποκτήσεις, είναι ήδη στα καταστήματα και θα εξαντληθεί άμεσα! Μake it happen Babelline!
  • Αν είσαι μελαχρινή, το απόλυτο χρώμα για το φθινόπωρο είναι το ολοκαίνουργιο Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Amazonian. Είναι τόσο σκούρο όσο πρέπει για να ταιριάξει με την παλέτα σου και θα το λατρέψεις. Ναι, εννοείται μπορείς να το φορέσεις και από τώρα!
  • Αν είσαι ξανθιά, το τέλειο κραγιόν για να υιοθετήσεις την τάση είναι το Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Fighter. Είναι ελαφρώς πιο ανοιχτό αλλά τέλειο και συνδυάζεται τέλεια με τα ανοιχτά σου χρώματα. Ναι και βέβαια μπορείς να το φορέσεις και από αύριο αν θες!
  • Και το χρώμα πασπαρτού που πάει σε όλες ανεξαιρέτως και πραγματικά θα «λιώσεις» είναι το Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Globetrotter! Πάει σε ξανθές και μελαχρινές και δεν πρέπει να περιμένεις στιγμή για να το αποκτήσεις, είναι ήδη στα καταστήματα και θα εξαντληθεί άμεσα! Μake it happen Babelline!

Η ερώτησή σου είναι η καλύτερη και γι᾽αυτό σας λατρεύω Babellines! Γιατί θέλετε να είστε πάντα μπροστά και in fashion! Το επόμενο φθινόπωρο η μόδα θέλει το μακιγιάζ λίγο πιο φυσικό και τους τόνους πιο γήινους αλλά και… διαφορετικούς! Γι᾽αυτό η τάση στα χείλη ακολουθεί πιο earthy αποχρώσεις with a twist! Τι εννοώ; Τα καφέ παίρνουν μέσα τους λίγη τερακότα και γίνονται πιο sexy, διαφορετικά και απίθανα λαχταριστά! Ποια είναι αυτά τα χρώματα; Θα τα βρεις παρακάτω; Ποια να διαλέξεις; Σου εξηγώ! Έχουμε και λέμε λοιπόν!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Τελευταία κίνηση

Η τελευταία σου κίνηση πριν κοιμηθείς πρέπει να είναι λίγο Baby Lips στα χείλη για ενυδάτωση, φροντίδα και βελούδινο αποτέλεσμα.

OTHERS VIEWED