Γέμισμα και σχήμα με ένα μολύβι φρυδιών που κάνει τα πάντα!

Είναι το μολύβι φρυδιών που κάνει τα πάντα!

Δες τώρα το μολύβι φρυδιών Brow Define & Fill που κάνει τα πάντα, ιδανικό για γέμισμα και σχήμα. Ανακάλυψε περισσότερα εδώ!

Κάποια φρύδια χρειάζονται απλά γέμισμα, κάποια άλλα μόνο σχήμα και κάποια έχουν ανάγκη και από τα δύο! Σε κάθε περίπτωση και σε όποια ομάδα και αν ανήκεις χρειάζεσαι κάποιο προϊόν για τα φρύδια, σωστά; Αν είσαι ωστόσο ένα από εκείνα τα κορίτσια που δεν έχουν ανάγκη τίποτα… τι κάνεις εδώ; Καλωσήρθες στην παρέα μας; Πως είναι να είσαι τέλεια; Πέρα από τα αστεία, τα φρύδια απασχολούν όλες μας και αν θέλεις ένα προϊόν που να τα κάνει όλα (γέμισμα και σχήμα) τότε θα το βρεις παρακάτω μαζί με οδηγίες για να το χρησιμοποιήσεις…

Το προϊόν

Το Brow Define & Fill Duo είναι το μολύβι φρυδιών που τα κάνει όλα! Από τη μία μεριά, η κρεμώδης και σταθερή μύτη κάνει το σχήμα σου και από την άλλη, η μεταξένια πούδρα γεμίζει τα κενά σου.

Βήμα 1

Ζωγράφισε τις μικρές τρίχες που βρίσκονται στην αρχή του φρυδιού σου με τη μαλακή μύτη του μολυβιού.

Βήμα 2

Με την μαλακή μύτη, διόρθωσε το σχήμα σου ή απλά τόνισέ το ώστε να είναι… on fleek!

Βήμα 3

Με το σφουγγαράκι, πέρνα την μεταξένια πούδρα από όλο το μήκος των φρυδιών σου και δες το σχήμα να εξαφανίζεται!

Έτοιμη!

Με ένα προϊόν και 3 βήματα έχεις τα φρύδια που ονειρευόσουν!

Ακολούθησε τα 5 steps

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Μπατονέτα για ακρίβεια

Για να εφαρμόσεις τέλεια τη σκιά στο κάτω βλέφαρο χρησιμοποίησε μια μπατονέτα αντί για το πινέλο σου. Η άκρη της είναι πιο λεπτή και θα σε διευκολύνει απίστευτα.  

OTHERS VIEWED