Γιατί πρέπει να έχεις ένα Baby Lips μαζί σου το καλοκαίρι!

…σε περίπτωση που δεν το ήξερες!

#1 Ενυδατώνουν στο λεπτό: Και όχι μόνο τα χείλη σου! Μπορείς να τα φορέσεις προφανώς στα χείλη αλλά η πλούσια φόρμουλά τους μπορεί να φροντίσει τόσο τις παρανυχίδες όσο και τις ξηρές άκρες των μαλλιών σου. Είναι ένα multi-tasking προϊόν για την τσάντα σου! #2 Χαρίζουν χρώμα: Τα χρωματιστά Baby Lips μπορούν να σου χαρίζουν χρώμα on the go σαν <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-xeiliwn/kragion" target="_blank">κραγιόν</a> και χωρίς να χρειάζεται να κοιταχτείς στον καθρέφτη. Άσε που έχουν και τις πιο λαχταριστές μυρωδιές και γεύσεις. Είναι το απόλυτο win-win! #3 Προστατεύουν: Προστατεύουν τα χείλη σου τόσο από τον ήλιο όσο και από τη ζέστη. Είναι σαν ένα δροσερό ποτήρι νερό για το ευαίσθητο δέρμα των χειλιών σου και αν αυτό δεν είναι απαραίτητο τότε δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να είναι! Βάλε ένα στο <a href="http://mplus.maybelline.gr/m/tag/neseser-diakopon" target="_blank">νεσεσέρ των διακοπών</a> σου ΤΩΡΑ!
  • #1 Ενυδατώνουν στο λεπτό: Και όχι μόνο τα χείλη σου! Μπορείς να τα φορέσεις προφανώς στα χείλη αλλά η πλούσια φόρμουλά τους μπορεί να φροντίσει τόσο τις παρανυχίδες όσο και τις ξηρές άκρες των μαλλιών σου. Είναι ένα multi-tasking προϊόν για την τσάντα σου!
  • #2 Χαρίζουν χρώμα: Τα χρωματιστά Baby Lips μπορούν να σου χαρίζουν χρώμα on the go σαν κραγιόν και χωρίς να χρειάζεται να κοιταχτείς στον καθρέφτη. Άσε που έχουν και τις πιο λαχταριστές μυρωδιές και γεύσεις. Είναι το απόλυτο win-win!
  • #3 Προστατεύουν: Προστατεύουν τα χείλη σου τόσο από τον ήλιο όσο και από τη ζέστη. Είναι σαν ένα δροσερό ποτήρι νερό για το ευαίσθητο δέρμα των χειλιών σου και αν αυτό δεν είναι απαραίτητο τότε δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να είναι! Βάλε ένα στο νεσεσέρ των διακοπών σου ΤΩΡΑ!

Τα Baby Lips lip balm δεν είναι τυχαία ένα από τα all-time best selling προϊόντα από τη γκάμα της ΜΝΥ (μετά τις μάσκαρα). Είναι τόσο διασκεδαστικά και αποτελεσματικά που τα αγοράζεις ξανά και ξανά και ξανά κυρίως τον χειμώνα που τα χείλη σκάνε συνεχώς. Είναι όμως εξίσου απαραίτητα το καλοκαίρι και κυρίως στις διακοπές για τρεις απλούς λόγους…

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM LOOKS

TIP: Μόνο eyeliner

Για ένα διακριτικό καθημερινό look βάλε μόνο eyeliner πολύ κοντά στις βλεφαρίδες και κάνε skip τη μάσκαρα.

OTHERS VIEWED