Γιατί το καρό σακάκι δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα!

Αν φέτος πρέπει να επενδύσεις σε ένα κομμάτι, ας είναι το καρό σακάκι.

@sophakie: Με τζιν και λευκό T-shirt αλλά και ανδρόγυνα παπούτσια. Το σύνολο είναι τέλειο για κάθε μέρα και όχι μόνο ενώ φυσικά το ίδιο κομψό αποτέλεσμα θα είναι και με ψηλοτάκουνα παπούτσια. @konstantina_liv: Με μαύρο παντελόνι και μποτάκια. Έτσι μπορείς να πας ακόμα και σε επαγγελματικό ραντεβού ενώ είναι ιδανική λύση για μια μέρα που έχεις πολύ φορτωμένο πρόγραμμα και σκοπεύεις να λείπεις από το πρωί από το σπίτι και να καταλήξεις για ποτό το βράδυ. @fashionablej: Σαν φόρεμα. Και γιατί όχι; Βρες το ιδανικό, μακρύ, oversized σακάκι και φόρεσέ το με ψηλοτάκουνα παπούτσια αντί για φόρεμα. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κομψό στιλάτο ενώ παράλληλα θα είναι σέξι χωρίς να προκαλεί περισσότερο από ότι πρέπει. Συμφωνείς;
  • @sophakie: Με τζιν και λευκό T-shirt αλλά και ανδρόγυνα παπούτσια. Το σύνολο είναι τέλειο για κάθε μέρα και όχι μόνο ενώ φυσικά το ίδιο κομψό αποτέλεσμα θα είναι και με ψηλοτάκουνα παπούτσια.
  • @konstantina_liv: Με μαύρο παντελόνι και μποτάκια. Έτσι μπορείς να πας ακόμα και σε επαγγελματικό ραντεβού ενώ είναι ιδανική λύση για μια μέρα που έχεις πολύ φορτωμένο πρόγραμμα και σκοπεύεις να λείπεις από το πρωί από το σπίτι και να καταλήξεις για ποτό το βράδυ.
  • @fashionablej: Σαν φόρεμα. Και γιατί όχι; Βρες το ιδανικό, μακρύ, oversized σακάκι και φόρεσέ το με ψηλοτάκουνα παπούτσια αντί για φόρεμα. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κομψό στιλάτο ενώ παράλληλα θα είναι σέξι χωρίς να προκαλεί περισσότερο από ότι πρέπει. Συμφωνείς;

Σίγουρα ένα σακάκι βολεύει. Βολεύει πολύ. Είναι το ιδανικό ρούχο για τη μεταβατική σεζόν μεταξύ καλοκαιριού και χειμώνα και φυσικά μπορείς να το φορέσεις ακόμα και όταν έχει πολύ κρύο γιατί φοριέται κάλλιστα μέσα από το παλτό σου. Αυτή τη σεζόν λοιπόν αν θέλεις να αποκτήσεις ένα σακάκι, ας είναι ένα καρό σε φαρδιά γραμμή. Πώς θα το φορέσεις; Υπάρχουν πολλοί τρόποι και εμείς θα σου πούμε μερικούς από αυτούς. 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Το ήξερες;

Οι σταγόνες Dr. Rescue Quick Drops όχι μόνο στεγνώνουν το βερνίκι σου σε ένα λεπτό αλλά κάνουν και το μανικιούρ σου να δείχνει πιο περιποιημένο.

OTHERS VIEWED