Η blogger που πρέπει να ακολουθήσεις αυτήν τη βδομάδα!

Είναι ένα κορίτσι από την Ελλάδα που μας αρέσει πολύ.

Ανακάλυψε όλες τις πληροφορίες για την Ελληνίδα blogger που πρέπει να ακολουθήσεις αυτή τη βδομάδα στο Instagram. Δες περισσότερα εδώ!

Η Χρυσάνθη Κουρούπη είναι ένα από τα αγαπημένα μας fashion girls από την Ελλάδα. Το blog της hereccomes είναι ακριβώς όπως και η ίδια, κομψό και απόλυτα in fashion και όπως καταλαβαίνεις και ο λογαριασμός της στο Instagram δε θα μπορούσε να διαφέρει. Η όμορφη Χρυσάνθη ανεβάζει ανελλιπώς φωτογραφίες με τα αγαπημένα της looks τα οποία είναι άλλοτε casual και άλλοτε πιο βραδινά έτσι στη συλλογή της θα βρεις φωτογραφίες που θα σε εμπνεύσουν για όλες τις ώρες της μέρας. 

Ο τρόπος που συνδυάζει τα ρούχα και τα αξεσουάρ της δείχνει ότι ξέρει από στιλ και μόδα ενώ οι επιλογές της είναι και οικονομικές αλλά και με διάσημη υπογραφή πάντα πολύ αρμονικά συνδυασμένες. Τα περισσότερα σύνολά της αν και είναι ιδιαίτερα, αποτελούνται από κομμάτια που οι περισσότερες έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας και έτσι μπορείς να τα αντιγράψεις με πολύ απλό τρόπο. 

Ακολούθησε λοιπόν τη Χρυσάνθη στο @hereccomes και θα δεις ότι έχουμε απόλυτο δίκιο. 

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM FASHION

TIP: Μην ξεχνιέσαι

Μην τρίβεις το κονσίλερ κάτω από τα μάτια σου. Οι κινήσεις που πρέπει να κάνεις είναι ελαφριές και ταμποναριστές. Έτσι θα έχεις κάλυψη και τέλειο αποτέλεσμα.

OTHERS VIEWED