Η ιδανική απόχρωση ημιμόνιμης βαφής φρυδιών Tattoo Brow!

Η Μάγδα είναι εδώ για να σου απαντήσει!

ASK MAGDA, M+ Team

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου δείχνει ποια απόχρωση ημιμόνιμης βαφής φρυδιών Brow Tattoo σου ταιριάζει. Διάβασε περισσότερα εδώ!

To Brow Tattoo –όπως ξέρεις ήδη- ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο που τονίζεις τα φρύδια σου. Είναι το πρώτο προϊόν που σου επιτρέπει να κάνεις ημιμόνιμη βαφή, που κρατά 3 μέρες, στα φρύδια σου… μόνη σου… στο σπίτι! Καλύτερα δεν γίνεται! Την περασμένη εβδομάδα, το M+ Team σε πρόλαβε και σου εξήγησε πως ακριβώς θα το βγάλεις αν δεν το θέλεις πια ή αν δεν το έβαλες σωστά όμως οι απορίες… πέφτουν «βροχή»! Αυτό που αναρωτιέστε οι περισσότερες είναι το πως θα διαλέξετε το χρώμα και η απάντηση είναι απλή!

 

1Αν είσαι ξανθιά με ανοιχτόχρωμα φρύδια, τότε θα διαλέξεις την απόχρωση light brown. Αντίστοιχα, αν είσαι καστανή με κανονικό χρώμα φρυδιών, τότε θα διαλέξεις το medium brown. Τέλος, αν είσαι μελαχρινή με σκούρα φρύδια θα διαλέξεις το dark brown. Δεν είναι δύσκολο όμως έχω ένα ακόμα tip για όλες, ανεξάρτητα με το χρώμα των φρυδιών σας. 

 

 

2Όσο περισσότερο το αφήσεις (από 20 λεπτά και πάνω) τόσο πιο έντονο και με μεγαλύτερη διάρκεια θα είναι το αποτέλεσμα στα φρύδια σου. Επίσης, αν η επιδερμίδα σου είναι λιπαρή, τότε έχεις έναν παραπάνω λόγο να το αφήσεις περισσότερο από 20 λεπτά γιατί το δικό σου δέρμα…ε, θέλει το χρόνο του. Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα όχι απλά θα σε ενθουσιάσει αλλά θα σε εθίσει και θα ορκίζεσαι στο όνομα του Tattoo Brow, mark our words!

Δες περισσότερα εδώ

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Προσοχή!

Μην φυσάς ποτέ το πινέλο σου για να φύγει το επιπλέον προϊόν, απλά τίναξέ το ελαφρά. Φυσώντας το μεταφέρεις μικρόβια στο πινέλο και μετά στο δέρμα σου.

OTHERS VIEWED