Η Jet Setter παλέτα μακιγιάζ της Gigi ταιριάζει σε όλες!

Η Μάγδα εξηγεί τα πάντα!

ASK MAGDA, M+ Team

Η Μάγδα, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, σου δίνει όλες τις πληροφορίες για τη Jet Setter παλέτα μακιγιάζ της Gigi. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Η συλλεκτική GigiXMaybelline Jet Setter Palette δημιουργήθηκε από την ίδια την Gigi.Σου το ξαναλέω αυτό για να καταλάβεις πως δεν έδωσε απλά την έγκρισή της σε μια επιλογή που έκαναν για εκείνη. Ασχολήθηκε για παραπάνω από έναν χρόνο με την δημιουργία ολόκληρης της GigiXMaybelline σειράς. Ήθελε να δημιουργήσει μια παλέτα με τα πράγματα που χρειάζεται η ίδια ´ταν ταξιδεύει και φυσικά φρόντισε να ταιριάζουν σε όλες!

 

1

Η Gigi έγινε it girl γιατί θα μπορούσε να είναι μια από τις κολλητές μας εξάλλου… η απάντηση στην ερώτησή σου λοιπόν είναι απλή: Ναι, ταιριάζει σε όλες και θα γίνει must have στο νεσεσέρ σου τώρα αλλά και το επόμενο καλοκαίρι (αν δεν την τελειώσεις). 

 

2

Οι υπέροχες nude σκιές είναι κολακευτικές για κάθε χρώμα ματιών και μπορείς με αυτές να κάνεις όσα πρωινά και βραδινά μακιγιάζ έχεις στο μυαλό σου. Τα χρώματα των χειλιών καλύπτουν όλη την γκάμα που μπορεί να έχεις στο νου σου και θα ανακαλύψεις πως ταιριάζουν εξίσου σε ξανθές και μελαχρινές. Τέλος, το ρουζ, το contouring προϊόν και highlighter, γίνονται ένα με την επιδερμίδα όποιος και να είναι ο τόνος της. Είναι τόσο θερμά και κολακευτικά που θα τα ερωτευτείς μέχρι την τελευταία πινελιά. Για το μολύβι ματιών και την μάσκαρα δεν χρειάζεται να τοποθετηθώ…

 

 

Αυτό που θέλω να σου πω ε λίγα λόγια είναι πως, η Gigi κατάφερε να κλείσει σε μια παλέτα όλα τα universal χρώματα που μπορεί να χρειαστείς για κάθε look, σε κάθε εποχή και με κάθε διάθεση. Τώρα σπεύσε να αγοράσεις την GigiXMaybelline Jet Setter Palette σου και… σκέψου μήπως πρέπει να αποκτήσεις δύο αντί για μία!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

TIP: Μην το κάνεις

Μην παίρνεις μαζί σου όλο το νεσεσέρ με το μακιγιάζ σου τις ζεστές ημέρες. Η ζέστη θα αλλοιώσει τα προϊόντα σου. Πάρε μαζί σου μόνο τα απαραίτητα!

OTHERS VIEWED