Η Lash Sensational μάσκαρα μεταμορφώνει τις βλεφαρίδες σου

Αρκεί να δεις το πριν και το μετά στις βλεφαρίδες της…

Δες εδώ πώς η Lash Sensational μάσκαρα μπορεί να μεταμορφώσει τις βλεφαρίδες σου με ένα μόνο πέρασμα. Ανακάλυψε εδώ περισσότερα!

Οι μάσκαρα της ΜΝΥ είναι θρυλικές και όλες κάνουν αυτό ακριβώς που υπόσχονται. Μήκος, όγκο, πυκνότητα, χρώμα, καμπύλη… τα κάνουν όλα και σίγουρα έχεις βρει την αγαπημένη σου ήδη. Ένα Maybelline Girl όμως θέλει να σε πείσει να πάρεις την Lash Sensational και αμα δεις το πριν και το μετά στις βλεφαρίδες της θα το κάνεις αύριο κιόλας…

 

Η χρήστης του Reddit με το όνομα thesheep05 αποφάσισε να αγοράσει τη Lash Sensational και μόλις είδε πως μεταμόρφωσε τις βλεφαρίδες της με ένα πέρασμα έσπευσε να μοιραστεί το αποτέλεσμα στο internet και να διατυμπανίσει την αγάπη της!

 

Όπως είδες και εσύ, οι βλεφαρίδες της ήταν μικρές και σχεδόν αόρατες και η Lash Sensational, με το πρωτοποριακό βουρτσάκι της και την μεταξένια φόρμουλα απλά την έκανε να μοιάζει σα να έχει φορέσει ψεύτικες. 

 

Χρειάζεσαι λοιπόν και περισσότερες αποδείξεις για το ότι η Lash Sensational είναι κάτι σαν… το μαγικό ραβδί για τα μάτια σου; We don’ t think so…

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

TIP: Oh no!

Έσπασε το κραγιόν σου; Ζέστανε λίγο τις άκρες των 2 κομματιών με έναν αναπτήρα και κόλλα τες μεταξύ τους.  

OTHERS VIEWED