Η λύση όταν τα ανεξίτηλα κραγιόν ξεραίνουν τα χείλη σου!

MNY to the rescue!

Στην τεράστια γκάμα των κραγιόν της ΜΝΥ υπάρχουν δύο κραγιόν που τα φοράς από το πρωί ως το βράδυ και ξεχνάς ότι τα έχεις φορέσει! Πρώτο είναι το Super Stay Matte Ink. Είναι το κραγιόν που έγινε λατρεία και δεν φεύγει από τα χείλη σου με τίποτα! Το καλύτερο όμως είναι πως, σε κάνει να αισθάνεσαι πως δεν έχεις φορέσει κραγιόν. Είναι απόλυτα ματ αλλά απίστευτα ενυδατικό, μοναδικά σταθερό και πολύ θρεπτικό για τα χείλη. Έτσι όχι απλά δεν τα ξεραίνει αλλά τα φροντίζει όσο το φοράς! Έπειτα, υπάρχει το θρυλικό <a href="https://www.maybelline.gr/makigiaz-xeiliwn/mat-kragion/superstay-matte-ink-kragion" target="_blank">Super Stay 24h Liquid Lipstick</a>. Είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς των ανεξίτηλων κραγιόν και το λατρεύεις ήδη! Έχει πλούσιο μεταξένιο χρώμα και είναι τόσο άνετο που απλά δεν περιγράφεται με λόγια! Το μυστικό του βρίσκεται στο ενυδατικό balm που υπάρχει στην συσκευασία το οποίο χαρίζει άνεση και θρέψη αλλά παράλληλα κάνει το αποτέλεσμα απίστευτα λαμπερό! Μάλιστα, μπορείς να το ανανεώνεις όσο συχνά θέλεις μέσα στην ημέρα και το χρώμα όχι μόνο δεν θα αλλοιώνεται αλλά θα λάμπει περισσότερο από ποτέ! Make it happen Babelline!
  • Στην τεράστια γκάμα των κραγιόν της ΜΝΥ υπάρχουν δύο κραγιόν που τα φοράς από το πρωί ως το βράδυ και ξεχνάς ότι τα έχεις φορέσει! Πρώτο είναι το Super Stay Matte Ink. Είναι το κραγιόν που έγινε λατρεία και δεν φεύγει από τα χείλη σου με τίποτα!
  • Το καλύτερο όμως είναι πως, σε κάνει να αισθάνεσαι πως δεν έχεις φορέσει κραγιόν. Είναι απόλυτα ματ αλλά απίστευτα ενυδατικό, μοναδικά σταθερό και πολύ θρεπτικό για τα χείλη. Έτσι όχι απλά δεν τα ξεραίνει αλλά τα φροντίζει όσο το φοράς!
  • Έπειτα, υπάρχει το θρυλικό Super Stay 24h Liquid Lipstick. Είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς των ανεξίτηλων κραγιόν και το λατρεύεις ήδη! Έχει πλούσιο μεταξένιο χρώμα και είναι τόσο άνετο που απλά δεν περιγράφεται με λόγια!
  • Το μυστικό του βρίσκεται στο ενυδατικό balm που υπάρχει στην συσκευασία το οποίο χαρίζει άνεση και θρέψη αλλά παράλληλα κάνει το αποτέλεσμα απίστευτα λαμπερό!
  • Μάλιστα, μπορείς να το ανανεώνεις όσο συχνά θέλεις μέσα στην ημέρα και το χρώμα όχι μόνο δεν θα αλλοιώνεται αλλά θα λάμπει περισσότερο από ποτέ! Make it happen Babelline!

Τα μακράς διάρκειας aka «ανεξίτηλα» κραγιόν είναι σωτήρια! Τα φοράς και δεν χρειάζεται να τα ανανεώνεις κάθε φορά που πίνεις μία γουλιά από τον καφέ σου ή τρως μια μπουκιά από το φαγητό σου. Βέβαια, αυτή η ευκολία έρχεται και με ένα τίμημα… Τα περισσότερα ανεξίτηλα κραγιόν ξεραίνουν τα χείλη και είναι άβολα. Υπάρχει όμως λύση και βρίσκεται φυσικά στην Maybelline New York!

View Selected Content

FILTER
FILTER

MORE FROM ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

TIP: Μην ξεχνάς!

Δεν πρέπει να πέφτεις ποτέ για ύπνο βαμμένη, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι! Το ότι ήπιες πολλά κοκτέιλ δεν είναι δικαιολογία!

OTHERS VIEWED